Не е ..Истото сакам да му го кажам и на Kisserboy и тоа најдобронамерно што се наедвам дека и така ќе ме свати..Убаво е да имаш свој став но ова однесување не личи на тоа..Слушај си постари и не им возвраќај на груб начин ако сакаат да ти укажат на нешто тоа не значи дека немаат свој став или пак дека ти солат памет..Те следам еден месец како вака постапуваш со сите членови и уште со мене фали ..амаа можеби и ти си има некој проблем но навикни на тоа да се приспособуваш не е во животот се така лесно ако сега вака се однесуваш утре при некој друг свој проблем што ќе направиш?Сакам да ти кажам дека треба да се соочиш со секоја препрека во животов и да се однесуваш добро во секаква ситуација..И не ти солам памет ти го кажувам ова пријателски сакам така и да ме разбереш.
Финтата е шо тие провоцират ко ќе сакат да ме "советуваат" и тие ти ги нарекуваш повозрасните хаха смешно.Го ценам ова шо го напиша ама џабе мене никој неможи да ми го смени моето мислење. Препреката ја решив за ваша информација не сум чоек шо чека време туку решавам во најбрз можен рок. А иако се возрасни да те прашам нешто дали тоа возрасните секогаш имаат право ? ако се тогаш се безгрешни а такви до сега на планетава не постоеле а нема ни да постојат ама просто тие верват во то така да немам веќе намера да се замарам со такви луѓе така да ова е мојот последен коментар околу темата.