Сакам да кажам/Сакам да прашам

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Зошто не си постираш убави секси романтични гиф анимации по форумов, што убаво си го правеше тоа до сега...
Не се заморувај со друго ;)
уба тие идејата другар..фала имало и некој во форумот шо е пред се ЧОВЕК. :)

И кога стоиш на своето постои поубав начин да го кажеш нештото :)

ако е така тогаш секогаш може подобро ко така и ова шо го напиша можеше и подобро да го напишиш. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and Lena

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
ако е така тогаш секогаш може подобро ко така и ова шо го напиша можеше и подобро да го напишиш. ;)
Јасно... и ти можеше твојот пост да го напишеш преку опцијата „измени“ па да придонесеш за изгледот на форумов да немаш две мислења едно под друго :)
Како и да е... многу невкусно однесување имаш дете - гледано од мој аспект.
Тука ќе го завршам зборувањево, затоа што нема цел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
уба тие идејата другар..фала имало и некој во форумот шо е пред се ЧОВЕК. :)

Најголема штета е што не сваќаш што е сарказам :D
22780

Зошто не си постираш убави секси романтични гиф анимации по форумов, што убаво си го правеше тоа до сега...
Не се заморувај со друго ;)

Хахахахаха

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Јасно... и ти можеше твојот пост да го напишеш преку опцијата „измени“ па да придонесеш за изгледот на форумов да немаш две мислења едно под друго :)
Како и да е... многу невкусно однесување имаш дете - гледано од мој аспект.
Тука ќе го завршам зборувањево, затоа што нема цел.

Сакаш да кажиш имам свој став и цврсто стојам зад него и никогаш и ништо неможи да ми го промени мислењето затоа што сум сигурен во тоа што го мислам и зборам..имам свое јас ама не велам дека не поштовам и разбирам то шо го враќаш. Ама таков сум неможи никој да ми смени мислење а најмалку да ме заќути :)

Најголема штета е што не сваќаш што е сарказам :D
22780

Хахахахаха

браво честитки !

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
СДК: Eгото е лоша кучка во животов, ќе те спушта и до најниско ниво без можност да се подигниш повторно.
Самосвеста е добра но секогаш зависи од начинот на кој што тоа ќе го презентираш во надворешноста.
Тежок е начинот на одржување на врска помеѓу внатрешниот и надворешниот ти, а луѓето секогаш грешат на тоа поле..

Онака, чисто философски околу егото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Antares

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Сакам да прашам,имање цврст став и удирање со удрена глава во зид исто е?
Не е ..Истото сакам да му го кажам и на Kisserboy и тоа најдобронамерно што се наедвам дека и така ќе ме свати..Убаво е да имаш свој став но ова однесување не личи на тоа..Слушај си постари и не им возвраќај на груб начин ако сакаат да ти укажат на нешто тоа не значи дека немаат свој став или пак дека ти солат памет..Те следам еден месец како вака постапуваш со сите членови и уште со мене фали ..амаа можеби и ти си има некој проблем но навикни на тоа да се приспособуваш не е во животот се така лесно ако сега вака се однесуваш утре при некој друг свој проблем што ќе направиш?Сакам да ти кажам дека треба да се соочиш со секоја препрека во животов и да се однесуваш добро во секаква ситуација..И не ти солам памет ти го кажувам ова пријателски сакам така и да ме разбереш.