УБАВИЦАТА ДЕСПИНА ЦАРЕВА, ПО ПОБЕДАТА ВО СТРУМИЦА, СТАНА ТОП-ТЕМА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
Ми љубоморат
Штипјанката Деспина Царева (20), која победи на полуфиналниот избор за мис на Македонија за "Мис глоуб" во Струмица, вели дека е горда на себе и не реагира на негативните коментари околу нејзините изглед и интелигенција, кои деновиве кружат на социјалните мрежи.
Убавицата, која работи како водителка во регионалната телевизија "Ирис" уште од својата тринаесетта година и е студент на трета година на Правниот факултет во Штип, за себе вели дека е и убава и паметна и дека знае што сака од животот.
"Започнав како девојка која ја чита временската прогноза, за потоа да станам водителка на многу емисии, како, на пример, 'Ајде да се дружиме', 'Утринско будење', 'Американ топ-тен'... Покрај мојот водителски ангажман, се имам појавено и во музички спотови, но и сум дел од екипата во филмовите 'Лазар' и 'Трето полувреме'. Висока сум 179 сантиметри, тешка 64 килограми, задоволна сум од својот изглед, но и од успесите на Факултетот, па со самото тоа, јас лично знам колку вредам. Забележав дека на Интернет веднаш се појавија гафови од моите емисии. Кога емисијата оди во живо, нормално е да има гафови, бидејќи кој работи, секако дека понекогаш и ќе згреши. На коментарите гледам како на реклама. Ако не победев во Струмица, никој немаше да ми обрне внимание", ни изјави Деспина.
За убавицата, изборот за мис на Македонија за "Мис глоуб" е првиот избор на убавина на кој се пријавила.
"Еден мој добар пријател, музичар, ме убеди да се пријавам на изборот. Ми дојде како предизвик, па прифатив и ете, победив и се пласирав во финалето, кое со нетрпение го очекувам в сабота, во Дојран", вели Царева. (В.К.)
aj sega koj da i kaze vo lice na sto lici a da ne se navredi
ha hah ahh
porano da ti bese merak koga biraja za miss sego koja saka moze da bide miss !!!