Форумот повеќе ми наликува на голем одмор во 1ва година средно него на место каде се дискутира, се дебатира и се учи нешто.
Па може по тоа што кога и да отворам гледам само дали би имале секс со членот над тебе под тебе, коментирај ми го аватарот 1000 пати на ден...а од каде заклучи дека не се дебатира, дискутира и учи?
Па може по тоа што кога и да отворам гледам само дали би имале секс со членот над тебе под тебе, коментирај ми го аватарот 1000 пати на ден...
Не Сарчи, јас си коментирам и во играчница и си ставам и музиче и често знам да ископирам што мене ме насмеало денов, АМА..E ако де, и тие теми се во склоп на форумов.што треба, само да се филозофира цело време? ете јас на пример како непрозвана, ама се пронајдов, сакам да си шетам по форумов..малку ќе подискутираш, па малку во играчница, па музиче, сликиче, песниче...
чил аут малце, ако не коментираш во играчница туку коментираш само во „образовните“ теми, ѓоа интелект си м? не си во право, за се си има време.
Не Сарчи, јас си коментирам и во играчница и си ставам и музиче и често знам да ископирам што мене ме насмеало денов, АМА..
Не сакам да те навреди мојата искреност.
Ок е симпатична си, ама не мора на секои 5 минути да не потсетуваш да ти коментираме за аватарот.
И јас сум убава ама не им се плескам на луѓето во фаца. Ти не шараш низ темите, него малтретираш со темата коментирај ми го аватарот.
Имаш 100000 други теми во играчница, зошто таму те нема?
Извини, ама сигурна сум дека пола од тука го заприметиле тоа, а ти се фаќаш тука мене да ме реметиш ѓоа сум интелект или не.