Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Чувството коа си ја пееш Whole lota love од Led Zeppelin а се осеќаш ко Jeff Buckley и молиш бога да спасиш жива глава.
Ти ибам глупата проценка на водни струи, курташачењето демек све е возможно. Се осеќам ко Robinson Crusoe - himself.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
tumblr_meb2wlpXfs1rvda3po1_400_large.png

И сите идеали за убавина, кило гел и лопати пудра, пропаѓаат во вода.

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Сдк... Нинџа Желки од секогаш ми бил поубав цртан од Покемон ... ама Драгонбол Зет ги шиша и двата! :) Е Наруто не сум го гледал

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
а од каде заклучи дека не се дебатира, дискутира и учи?
Па може по тоа што кога и да отворам гледам само дали би имале секс со членот над тебе под тебе, коментирај ми го аватарот 1000 пати на ден...

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Па може по тоа што кога и да отворам гледам само дали би имале секс со членот над тебе под тебе, коментирај ми го аватарот 1000 пати на ден...

E ако де, и тие теми се во склоп на форумов.што треба, само да се филозофира цело време? ете јас на пример како непрозвана, ама се пронајдов, сакам да си шетам по форумов..малку ќе подискутираш, па малку во играчница, па музиче, сликиче, песниче...
чил аут малце, ако не коментираш во играчница туку коментираш само во „образовните“ теми, ѓоа интелект си м? не си во право, за се си има време.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
E ако де, и тие теми се во склоп на форумов.што треба, само да се филозофира цело време? ете јас на пример како непрозвана, ама се пронајдов, сакам да си шетам по форумов..малку ќе подискутираш, па малку во играчница, па музиче, сликиче, песниче...
чил аут малце, ако не коментираш во играчница туку коментираш само во „образовните“ теми, ѓоа интелект си м? не си во право, за се си има време.
Не Сарчи, јас си коментирам и во играчница и си ставам и музиче и често знам да ископирам што мене ме насмеало денов, АМА..
Не сакам да те навреди мојата искреност.
Ок е симпатична си, ама не мора на секои 5 минути да не потсетуваш да ти коментираме за аватарот.
И јас сум убава ама не им се плескам на луѓето во фаца. Ти не шараш низ темите, него малтретираш со темата коментирај ми го аватарот.
Имаш 100000 други теми во играчница, зошто таму те нема?
Извини, ама сигурна сум дека пола од тука го заприметиле тоа, а ти се фаќаш тука мене да ме реметиш ѓоа сум интелект или не.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Не Сарчи, јас си коментирам и во играчница и си ставам и музиче и често знам да ископирам што мене ме насмеало денов, АМА..
Не сакам да те навреди мојата искреност.
Ок е симпатична си, ама не мора на секои 5 минути да не потсетуваш да ти коментираме за аватарот.
И јас сум убава ама не им се плескам на луѓето во фаца. Ти не шараш низ темите, него малтретираш со темата коментирај ми го аватарот.
Имаш 100000 други теми во играчница, зошто таму те нема?
Извини, ама сигурна сум дека пола од тука го заприметиле тоа, а ти се фаќаш тука мене да ме реметиш ѓоа сум интелект или не.

малтретирам??
Уживај, не ме вреѓа ништо, многу треба за да се навредам.
тоа ако последниве 1 до 2 дена сум малку ПОактивна во темата со аватарите не значи дека во другите теми ме нема.сигурна си? ај провери.сегде ме има, буквално!
ама јбг, уште од прв ден аватарите ми се со мои слики, досега потврдено е дека на пола форум тоа му смета од некоја причина и си ваѓа некои заклучоци околу тоа како јас сум „симпатична“ и тоа треба да ме ограничува на кои теми да коментирам? не ме зезај. сите други можат да коментираат без да бидат прозвани дека малтретираат а јас поради тоа што имам своја слика не смеам нели пошто алудирам на тоа да ми го коментираат аватарот
извини на сите кои можеби се чувствуваат малку несигурни ама...барем не се кријам, сите знаат со кого дискутираат.
а ти Хоуп извини што те малтретирам по форумов со својата убавина, те молам, игнорирај ме!

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl