Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Сакам да прашам од кога треба да си земаме толкава слобода па да кажуваме што и како е за фалење или не? Без разлика колку да го разбирам субјективното гледање кон одредени личности дали вакви коментари се добредојдени тука? Нели се крши правилникот на форумов со тоа? DarkPassenger многу те почитувам, но сепак ова е голем пропуст, извини што морам да го спомнам. Испаѓа, сите животни се рамноправни, ама некои се порамноправни од другите, нели?

Само се зезав. Ама апсолутно не гледам ништо негативно или навредливо со мојата шега. Не смеам да си се зезам за мојата татковина? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Primrose

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Само се зезав. Ама апсолутно не гледам ништо негативно или навредливо со мојата шега. Не смеам да си се зезам за мојата татковина? :D

Моја грешка тогаш, јас на друг начин го сфатив, јавно ти се извинувам :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Моја грешка тогаш, јас на друг начин го сфатив, јавно ти се извинувам :)

Ништо ништо, да ти кажам искрено се чудев добри 5 минути што се дешава, се додека не се навратив малку наназад и го прочитав мислењето на Сара и увидов дека и поинаку ми звучел коментарот. (facepalm) Мислев за државава, не за членот, да разјаснам. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ништо ништо, да ти кажам искрено се чудев добри 5 минути што се дешава, се додека не се навратив малку наназад и го прочитав мислењето на Сара и увидов дека и поинаку ми звучел коментарот. (facepalm) Мислев за државава, не за членот, да разјаснам. :D

многу работи звучат двосмислено на прво слушање или читање...
Сега сите среќни и задоволни, се разјасни дилемата, немаше да се спие иначе ноќеска :D
И да, не се зезај со татковината ни :D

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
пак јас...
и јас сум патриот до умерени граници, ама сепак..на пиво фест, прилепскион градоначалник го спомнува Тарчуловски и патриотски ја крева раката за него, алудирајќи на аплауз.
што му треба такво нешто на еден ваков настан? мислам стварно нема потреба...пиво фест треба да е за сите :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena