Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Privacy (n.) The state of being free from public attention.

Или по нашки ако милувате - чувај си го муцето/тастатурчето затворено за да не пекаш после.
Некогаш ми иде да одам по дотичните и да им лепам шамари. Ко некој потсетник.
Зине ли да изнесува приватност (посебно ако апла треба да си ја чува за себе) -шљап- шамарот.
Зине ли да пека као е познат/а, виџен/а и славен(на) оти некој се замарал со приватноста што сам/а си ја изнел/а -шљап- шамар наопаку.
Или проект на владата на Република Македонија - бокс-машина за сечиј компјутер, па зинеш ли да се расфрлаш ко бомбаш-самоубиец сред Пакистан, те нокаутира, ти го исклучува прозорецот и перманентно ти забранува посета на страната.
Јес да сме испревртени, радознали говеда со кромањонски навики да пикаме нос секаде, ама некогаш, некои, прелесно ни го овозможуваат тоа.
For the sake of humanity, чмарчиња, чворчиња и лигушки се за дома!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
(bandit)

1004497_622442157800431_1522727092_n.jpg

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Бетмен (велит) или нагалено Боби.
Не е нагалено од Богдан? :unsure

Колку треба да си идиот од 1 до 10, во еден ден да ги сјебеш двете ноЅи?
Изгледа 12.
Прво прстот на едната нога скоро го скршив, ми помодре и отече и ги собра пред мои очи сите светци знајни и незнајни, за по два саата другата нога да ја шинам :|
Да, еве ме дома, пијам зелен чај со лимон во изладена верзија со лед, два вентора, неколку стиха од Петрарка и во некоја седма димензија проповедам за отварање на чакри...
А, тек да ги пуштам и Opeth у позадина...

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Брегович ме наежи...браво!

А најјако од пивофестов, колку што можам стручно да кажам, гледајќи го единствено ТВ преносот, ми е онаа типкана шо скокат ко мајмунчица во кафезон меѓу публика :rofl

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
СДК прекрасно ми е :cool:И сакам да го видам и да го гушнам како минатиот Понеделник :)И то :igra
Одам да јадам помфритче.

Повелете.