Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ми иде да си пуштам некоја лимонадеста, романтична комедија без смисла, ама пак нели, и онака сум без чувства, па и не ми се тепа време за џабе на филмови кои за мене се sci-fi. Мајке ми.
Ура за денов и лажните, као демек, изненадени насмевки!
Кој како си ја нареди де. Еве јас си ја наредив баш денеска, од сиот можен сув тротоар, да ја плеснам ташната сред вир за да ми се скинат сите околу од смеење, а некој час подоцна, сред автобус ко штракната да фрлам паломи по другарка што повраќаше.
Онака, ко на куче коска кога фрлаш: „На, Дорчо, на, ама бегај подалеку од мене.“
Уствари...баталете, кучињата и онака бегаат од мене, не мора ни да спомнам.
Па каков сочен пољубац ми прати еден куку нонан брат од преку улица, чинам образот со четка сакав да го рибам кога стигнав дома.
Ма, саде романтики. (inlove)
Аха, ќе паѓаат вечер плодења, чиниш друг ден нема. Нема утре, а утре нема љубов. Абе деца...
А ти Електро да шутиш.
Озбилно ми иде да симнам некој замлатен филм и у поетски занес да мљацкам и да се мачкам со чоколадо во знак на самосожалување.
Оти немам печат дека имам чувства.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Јас стварно незнам кој му е филмот на луѓево.Поклоните за Валентајн,виното за Трифун,првото гушкање со бебето во болница,венчавката,интимните фотографии абе се сликаат и ставаат на фејсбук.Зарем толку овој глуп сајт ни го преокупира животот?
Малце интима,малце.И онака нас не се интересира кај си бил и што си правел.:|

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Вика ни проф. по физику у Среду имате во воведот на лекцијата некои научници направете ми презентација за нив или семинарска. И што треба ја сг да пишују семинуарксу, на коју тему ? :banghead

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
16315_519707951401730_1532479722_n.jpg