Ми иде да си пуштам некоја лимонадеста, романтична комедија без смисла, ама пак нели, и онака сум без чувства, па и не ми се тепа време за џабе на филмови кои за мене се sci-fi. Мајке ми.
Ура за денов и лажните, као демек, изненадени насмевки!
Кој како си ја нареди де. Еве јас си ја наредив баш денеска, од сиот можен сув тротоар, да ја плеснам ташната сред вир за да ми се скинат сите околу од смеење, а некој час подоцна, сред автобус ко штракната да фрлам паломи по другарка што повраќаше.
Онака, ко на куче коска кога фрлаш: „На, Дорчо, на, ама бегај подалеку од мене.“
Уствари...баталете, кучињата и онака бегаат од мене, не мора ни да спомнам.
Па каков сочен пољубац ми прати еден куку нонан брат од преку улица, чинам образот со четка сакав да го рибам кога стигнав дома.
Ма, саде романтики.![Заљубен (inlove) (inlove)](/images/emoji/inlove_animated.png)
Аха, ќе паѓаат вечер плодења, чиниш друг ден нема. Нема утре, а утре нема љубов. Абе деца...
А ти Електро да шутиш.
Озбилно ми иде да симнам некој замлатен филм и у поетски занес да мљацкам и да се мачкам со чоколадо во знак на самосожалување.
Оти немам печат дека имам чувства.
Ура за денов и лажните, као демек, изненадени насмевки!
Кој како си ја нареди де. Еве јас си ја наредив баш денеска, од сиот можен сув тротоар, да ја плеснам ташната сред вир за да ми се скинат сите околу од смеење, а некој час подоцна, сред автобус ко штракната да фрлам паломи по другарка што повраќаше.
Онака, ко на куче коска кога фрлаш: „На, Дорчо, на, ама бегај подалеку од мене.“
Уствари...баталете, кучињата и онака бегаат од мене, не мора ни да спомнам.
Па каков сочен пољубац ми прати еден куку нонан брат од преку улица, чинам образот со четка сакав да го рибам кога стигнав дома.
Ма, саде романтики.
![Заљубен (inlove) (inlove)](/images/emoji/inlove_animated.png)
Аха, ќе паѓаат вечер плодења, чиниш друг ден нема. Нема утре, а утре нема љубов. Абе деца...
А ти Електро да шутиш.
Озбилно ми иде да симнам некој замлатен филм и у поетски занес да мљацкам и да се мачкам со чоколадо во знак на самосожалување.
Оти немам печат дека имам чувства.