Сакам да Ви се извинам на сите. Ама кога веќе си почнала да свириш, ќе играш така колку и да се минуваат околностите и сакаш да ја покажеш реалноста. Има прекрасни луѓе за кои се срамам... Убаво беше додека траеше.. Секое добро
Оваа ,,големина,,не ја поседува секој,а итекако е потребна на овие простори.Сакам да Ви се извинам на сите. Ама кога веќе си почнала да свириш, ќе играш така колку и да се минуваат околностите и сакаш да ја покажеш реалноста. Има прекрасни луѓе за кои се срамам... Убаво беше додека траеше.. Секое добро
И вие ли по ти е навикиГо сварив гравот - дека петок (денеска посно) ... божееееее ... пак ми потече окото, ме тресат трески .. Денов едноставно за мене не е добар
Па то бе... закон си ! Убави се индиските стапчиња, не сум купил од дамна, ty шо ме потсети твојов коментарПетооооок еееееее .Фатив целата соба ја исчистив,сестра ми едвај ја убедив креветот да си го среди ,се избањам и сега можам слободно да се опуштам.
Собата ми мириса на ванила.Си запалив од оние миризливи стапчиња.Ќе се лакирам и завршив јас за денес.
Водата врие,а јас се запишував тука
устав сумПа то бе... закон си ! Убави се индиските стапчиња, не сум купил од дамна, ty шо ме потсети твојов коментар
Сакам да ти кажу брат да пазиш какфи купуеш : )Па то бе... закон си ! Убави се индиските стапчиња, не сум купил од дамна, ty шо ме потсети твојов коментар
хахахах ова варењево грав беше преносно значење на кревање темпертура.. иначе никогаш не постам хахахИ вие ли по ти е навики