Сакам да кажам/Сакам да прашам

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Сакам да Ви се извинам на сите. Ама кога веќе си почнала да свириш, ќе играш така колку и да се минуваат околностите и сакаш да ја покажеш реалноста. Има прекрасни луѓе за кои се срамам... Убаво беше додека траеше.. Секое добро :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да Ви се извинам на сите. Ама кога веќе си почнала да свириш, ќе играш така колку и да се минуваат околностите и сакаш да ја покажеш реалноста. Има прекрасни луѓе за кои се срамам... Убаво беше додека траеше.. Секое добро :)

Оваа ,,големина,,не ја поседува секој,а итекако е потребна на овие простори.
Биди добро каде и да си,но и овде со нас. (hug)
Биди и ти причина заради која ке бидеме овде :*

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Го сварив гравот - дека петок (денеска посно) ... божееееее ... пак ми потече окото, ме тресат трески .. Денов едноставно за мене не е добар :(

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Петооооок еееееее :D .Фатив целата соба ја исчистив,сестра ми едвај ја убедив креветот да си го среди |-( ,се избањам и сега можам слободно да се опуштам.
Собата ми мириса на ванила.Си запалив од оние миризливи стапчиња.Ќе се лакирам и завршив јас за денес.
Водата врие,а јас се запишував тука :D

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Петооооок еееееее :D .Фатив целата соба ја исчистив,сестра ми едвај ја убедив креветот да си го среди |-( ,се избањам и сега можам слободно да се опуштам.
Собата ми мириса на ванила.Си запалив од оние миризливи стапчиња.Ќе се лакирам и завршив јас за денес.
Водата врие,а јас се запишував тука :D
Па то бе... закон си ! Убави се индиските стапчиња, не сум купил од дамна, ty шо ме потсети твојов коментар :*

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Петок - На работа нормално по моја вина и онака не излегувам долго време поубаво да си работам ... :ladno

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Па то бе... закон си ! Убави се индиските стапчиња, не сум купил од дамна, ty шо ме потсети твојов коментар :*
Сакам да ти кажу брат да пазиш какфи купуеш : )
Има едни што су стфаро шкљ и неваљаф ич,а има едни што су стфарно екстра и не су сфесни ни они колко убао миришеф
Ја се поеба купи едни ама ке ги фрљу
Ја би ти препоручија да си купиш у едну продавницу што се наваѓа на плоштад у Скопје, на оној уличе што искача накуде Мекдоналдз
Там куде што праиф ск нешто, опет некој споменик : ) значи не оној накуде рекрод него накуде Мекдоналдз, нели ги има поише тија мали уличке што се разгрануеф од плоштад : ) там су најубави : )Поздраф Нездраф