Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ајде нека ни се среќни празниците. Како што напишав и во друга тема пијте и љубете се, да ви се "трупат" бакнежи, љубов...

Исто среќен роденден на форумот, уште многу години да си пишуваме на темите.

Утре правам годишнина на форумов, не ми се верува колку брзо си минува времето. Ептен некако ми стана форумов, многу работи се сменија од минатата година, смешно е, но ако не беше форумот можеби многу работи немаше да се случат. Многу пријателства стекнав, искуства...

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Вчера беше интересна вечер, една личност што ја повредив многу можеби пак ќе ми се врати во животов.
И така драги мои, останети ми во добро расположение.
Јас ќе ве поздравам со една песна, посебно вас машкиве, не дека празник за мене Валентајн не е празник, слушнете го текстов и применете го.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
СДП која е веројатноста да се заљубиш на Валентајн?
Едн сперма упс ..
Едн спрема триста шеес пет : ) hh
Хепи Ви Валентајннннн , а на мене Балантааајнннннн : )

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Едн сперма упс ..
Едн спрема триста шеес пет : ) hh
Хепи Ви Валентајннннн , а на мене Балантааајнннннн : )
Едн спрема шеес девет :giggle

Пред малку спаднав до центар и сите машки што ги сретнав беа купиле подароци, си претпоставувам за Валентајн. И поsле никој не славел абе ајде.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Кој е тој Игнориран Член ??? : ) Има ли и такф на форум hh ми лајка постови пеер : )
Aбе ми не слаимо женски слаиф , овој некако бидна као осми март, е ај не ву купи бе поклон, ке се наљути као феферонка : )
И ја ву купи, нофчаник, али ја нејќу поклон искрено, сакам едно кило ракију, за Трифуна : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кој е тој Игнориран Член ??? : ) Има ли и такф на форум hh ми лајка постови пеер : )
Aбе ми не слаимо женски слаиф , овој некако бидна као осми март, е ај не ву купи бе поклон, ке се наљути као феферонка : )
И ја ву купи, нофчаник, али ја нејќу поклон искрено, сакам едно кило ракију, за Трифуна : )
Колку за проверка за да видиме што ке се деси со твој чакси во кој се заколна (worried)
Се надевам дека ништо нема да го снајде заради небрижност.
Засвиџаја ми се пост,мајке ми :D
едит...пријави ми лајк за провокација :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo