Ваков викеееенд не ни сањав дека некогаш ќе доживеам
Многу отракан... Петокот станав касно, накај 4-5 попладне, и си дремевна интернет, си пиев кафе докај 8 негде, станав, се облеков, излегов со
1000че, отидов до центар да го соберам дечко ми 9си купив сигари и мастики, значи имам уште
920 денари) и отидовме на роденден кај вујна ми во еден паб и како демек на по една пијачка, јас испив 5 смирноф и играв со 40 годишњаци меѓу кои и вујко ми ама мрднати, на такви диско песнички од нивно време, од мое, секакви. Требаше да идеме со дечко ми до лептокарија пошто другарка ми не чекаше таму и рековме дека не идеме на Астрал, али ја се начукав и ми се идеше. Накај 1 саат на вујко ми друагче не однесе до железничка за да идеме у Колосеум, таму, на дечко ми, еден преку оградата кај шо се пуши му даде некој спид нешо, ја пошо бев пијана земав иначе немаше, а башка идеш на транс журка
После тоа правевме една буксна пред да влеземе, кога ми дојде екипата од Лептокарија, они си влегоа поштено си платиле 300 денари а јас си се прекачив од таму кај шо се излага на цигара, тој секјурити ме виде ме избаци, после 3 минутки пак се прекачив од истото место, правевме уште 2 буксни пошо се изнајдов со луѓе шо ги знам, на идење накај внатре на еден тип му ги земав наочарките за сонце, свртев еден круг у Колосеум, ја барав другарка ми, и видов дека нема шанси да ја најдам си се качив горе кај ДиЏејот и денсав со уште 3-4 луѓе од кој едниот ми ги зема наочарите и не ми ги врати, а ме знаел типот небитно од каде, дечко ми си отиде коа виде дека неам абер да се симнам
После тоа си запалив цигарче дур си денсав, ни дое секјурити пак и не симна. Се симнав, застанав тука одма, едни дечки ме частеа пиво, после тоа отидов позади негде еден тип исто ме знаел, појма неам од каде, ми дава МДМ онака ми го дава, си го делам по пола со другарка ми, пиеме по едно пиво, јас ја частев (првите и единствени пари шо уствари ги потрошив ја вечерта, пивата беа по 120 едно значи сега имам
680)
Па отидовме кај неа, ја платив такси 120 значи имам уштеее
500 и нешо ситно небитно пак правевме буксна ја едно дете од кај мене шо го упознав вечерта официјално, а цело време уствари го знам... И си дојдов дома у 7 сабајле, у 8 заспав, у 12 станав да ја зимам братучетка ми и другарка и од Тафталиџе да ја носам у центар у некоја работилница за дечиња. У 2 бевме таму, јас си бев на кафица, ги земав у 3 ипол и отидовме у парк, се возевме со малата и со другарка и на количките, јас ко помала од нив, им правев судари, им бегав они ме бркаат, абе фешти, после тоа им купив пирошки, па сладолед и на крај ги испратив, дојде вујна ми да ги земе, јас си се најдов со сите луѓе таму, па почна да врне малкуцка, поседовме уште малку па отидовме кај мене, пиевме пиво, ракија, нескафе се. У парк сите пари ги поебав на децава 500че цело, ама не ми е ама ич, ни тронка криво. И немав пари за искачање, семав само 200, толку имаше мама и отидовме у Лептокарија кај другарка ми кај шо работи, 100 даов на 3 вотки
башка и јадев пица, другар ми ме частеше, па отидовме кај неа, она се нафура нешо си легна и ја и другар ми сами кај неа дома, незгодно ни стана и со отидовме накај маало, парите шо ни останаа заедно шо ги имавме за такси ги даовме
Седевме кај мене, јадевме и по дома. Денес цел ден спијам, одмарам од дешавкиве, многу се, тек у 5 станав, тек у 10 вечерта доручкував и излегов надвор т.е. кај мене седевме, правевме буксна и кафе, ги испратив нив и јас си отидов кај јебачот од маало
Имам дечко ама зашто го имам?!
Абе не се замарам, јас си го сакам мојот црнец, а дететво од маало ми е за задоволување на потребите ама многу си се сакаме и поштуваме
Аууууууууу голем реферат сум напишала бе, ама не се замарам ако нејќете да го читате, ве оправдувам, јас битно си кажав колку спонтан викенд имав, а јако излезе на крај, мноооогу јако