Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
20цм снег како закана за опстанокот на држаата на хунзите, античката, онаа која го дразни Сорос секое утро.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како тоа спие? Администрацијата си е тука и администрира. Тоа што ти си тука саат време годишно не те прави компетентен да збориш воопшто за функционирањето на форумов. Битно да си прокењаш.

BioTrpe

Истакнат Член
29 октомври 2015
252
173
143
Како тоа спие? Администрацијата си е тука и администрира. Тоа што ти си тука саат време годишно не те прави компетентен да збориш воопшто за функционирањето на форумов. Битно да си прокењаш.
Добро, ајде како што Грујо си има книга испечатено, и во неа пишува што се ке прави во неговиот мандат, ајде ти ни кажи што правите во моментот и што планирате да правете со форумов?

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Кога дечишта невоспитани администрираат, се очекува форумот да згасне, како што е згаснат.

Потребен е курс по финоќа и културно однесување.

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Добро, ајде како што Грујо си има книга испечатено, и во неа пишува што се ке прави во неговиот мандат, ајде ти ни кажи што правите во моментот и што планирате да правете со форумов?
Утре ќе ги собереме од администрацијата да направиме устав прво и после ќе усвојуваме програма за годинава. И отчет ќе испечатиме и сендвичи ќе даваме. И вегански ќе има. :showoff

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Утре ќе ги собереме од администрацијата да направиме устав прво и после ќе усвојуваме програма за годинава. И отчет ќе испечатиме и сендвичи ќе даваме. И вегански ќе има. :showoff
Подобро само салата за нас, седвичите гарант ке ги утнете, џабе само на тршок да не се ставате.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky, Falanga and BioTrpe