Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Америте пуштаат харпови и го разболеа народот.
ЕНЕ ЃИ УШТЕ ЛЕКОВИНЕ СТИГНАХА ВО АПТЕКИТЕ НО НАЦКИ ШТО ЌЕ ИМ КУПАМ ТОА СЕ КОРПОРАЦИСКИ ЗАГОВОР МЕЃУ АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕИ И МАСОНИ ДА РАЗБОЛУВААТ СОСИЛА МАЌЕДОНСКИ НАПАТЕН НАРОД ЗА ЧИСТ ПРОВИТ, САКААТ ДА НЕ` РАЗБОЛАТ ПА ПОСЛЕ ТОА ДА НЕПОДЕЛАТ, ФЕДЕРАЛИЗИРААТ КАКО ШТО ВИКА НАШИОТ ВЕЧЕН НИКОЛА, А ОНОЈ ДРУГИОН ПА УШТЕ ПОТКУП ПРИМА ОД НИВНИОТ ПРОВИТ, ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО МИСЛИМЕ ВЕЌЕ ВАКА НЕИДЕ ТРЕБА ДА ИЗЛЕЗЕМЕ ДАСЕ БУНИМЕ ПРЕД ДИК ПА БАРЕМ ВАРЕНА РАКИЈА ЌЕ КЛААТ, ЗНАМ ТОА Е МНОГУ ЗДРАВО, БАБАМИ УШТЕ НА ВРЕМЕ МИ ВИКАШЕ ВНУЧКО ШТО И ДА ПРАИШ, НЕСЕДИ НА ЦИМЕНТО А АКО СЕДИШ И ФАТИШ ПРОМАЈА, НАПИЈ СЕ РАКИЈА, ЌЕ ТИ ПОМИНИ. БОГ ДА ЈА ПРОСТИ ПРОЖИВЕА ДОЛГО НАД 70 ГОДИНИ САМА ВО СЛЕПЧЕ, КОЗИ И КОКОШКИ ЧУВАШЕ, А НЕ ОВА СВЕ ГМО ХРАНА ХЕМИТРАЈЛС КАКО ШТО ГИ ВИКА ФНУКМИ.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ЕНЕ ЃИ УШТЕ ЛЕКОВИНЕ СТИГНАХА ВО АПТЕКИТЕ НО НАЦКИ ШТО ЌЕ ИМ КУПАМ ТОА СЕ КОРПОРАЦИСКИ ЗАГОВОР МЕЃУ АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕИ И МАСОНИ ДА РАЗБОЛУВААТ СОСИЛА МАЌЕДОНСКИ НАПАТЕН НАРОД ЗА ЧИСТ ПРОВИТ, САКААТ ДА НЕ` РАЗБОЛАТ ПА ПОСЛЕ ТОА ДА НЕПОДЕЛАТ, ФЕДЕРАЛИЗИРААТ КАКО ШТО ВИКА НАШИОТ ВЕЧЕН НИКОЛА, А ОНОЈ ДРУГИОН ПА УШТЕ ПОТКУП ПРИМА ОД НИВНИОТ ПРОВИТ, ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО МИСЛИМЕ ВЕЌЕ ВАКА НЕИДЕ ТРЕБА ДА ИЗЛЕЗЕМЕ ДАСЕ БУНИМЕ ПРЕД ДИК ПА БАРЕМ ВАРЕНА РАКИЈА ЌЕ КЛААТ, ЗНАМ ТОА Е МНОГУ ЗДРАВО, БАБАМИ УШТЕ НА ВРЕМЕ МИ ВИКАШЕ ВНУЧКО ШТО И ДА ПРАИШ, НЕСЕДИ НА ЦИМЕНТО А АКО СЕДИШ И ФАТИШ ПРОМАЈА, НАПИЈ СЕ РАКИЈА, ЌЕ ТИ ПОМИНИ. БОГ ДА ЈА ПРОСТИ ПРОЖИВЕА ДОЛГО НАД 70 ГОДИНИ САМА ВО СЛЕПЧЕ, КОЗИ И КОКОШКИ ЧУВАШЕ, А НЕ ОВА СВЕ ГМО ХРАНА ХЕМИТРАЈЛС КАКО ШТО ГИ ВИКА ФНУКМИ.
То е. Сорос и Рокфелер го ништат народот за нивните профити. Греана ракија и лук под перница, само строго нека гнијат вампирите стари.

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Мислиш на оние вампири чии икони точат миро?
Хахаха, колку проста раја, пази научници од цел свет дошле и Трубарево и никој немал објаснување.

Мајко мила најмила, каде живеам ќесубијам и ќумрам.

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Ние студентите сега може да се возиме во приватни со картициве?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Капс локот е ок, ама требало на латиница, кирилицата не ја знаат по дијаспората :)

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
Сакам да прашам колку активни членови остаанаа?
(nod)
Штета, ама тоа е нивниот избор, што е - тука е! Дали е до форумот, дали избрале да не пишуваат повеќе или па едноставно немаат време, секој си знае за себе.

Еве јас сум од крај на септември 2016 и уште се држам до сега, па ќе видиме. Во глобала има некоја екипица (блиску до граница на тролање) од 5-10 души што го живнуваат форумот и тоа е тоа. Јас засега не сум во ниедна група пошто сум one & only 007 limited edition, па делувам 100% самостојно. Волк без пакт. Екстра ми е. :D

Форумот е pretty much dead, ајде да го живнеме. Може да има субвенции за тие што ќе се вратат и ќе продолжат да пишуваат. Ова е само една од мерките. :D

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
(nod)
Штета, ама тоа е нивниот избор, што е - тука е! Дали е до форумот, дали избрале да не пишуваат повеќе или па едноставно немаат време, секој си знае за себе.

Еве јас сум од крај на септември 2016 и уште се држам до сега, па ќе видиме. Во глобала има некоја екипица (блиску до граница на тролање) од 5-10 души што го живнуваат форумот и тоа е тоа. Јас засега не сум во ниедна група пошто сум one & only 007 limited edition, па делувам 100% самостојно. Волк без пакт. Екстра ми е. :D

Форумот е pretty much dead, ајде да го живнеме. Може да има субвенции за тие што ќе се вратат и ќе продолжат да пишуваат. Ова е само една од мерките. :D
Мене па баш ми делуваш како трол и не делуваш самостојно воопшто, ако не се лажам собираше дружина за лов на диви ѕверки... ете паметам такви глупости без да сакам.
И да додадам... мислам дека форумот замре баш поради членови како тебе. Премногу се изнапишаа мислења а без ништо да се каже, замреа дискусии, не се дебатира на интересни теми и да се почне дебата ја уништувате со навреди, закани, препукувања... се сфаќате лично, сите ви се непријатели, само вие сте во право, непобедливи сте и сл.
Ако не се лажам околу пет години сум на форумов, не сум активна цело време, ама заклучокот ми е дека постојано се повторуваат членови со намера да провоцираат, дали сте се едни исти само со различни никови или не, не е битно, битно ве има цело време.

Последна промена: