Комедија си.Мене па баш ми делуваш како трол и не делуваш самостојно воопшто, ако не се лажам собираше дружина за лов на диви ѕверки... ете паметам такви глупости без да сакам.
И да додадам... мислам дека форумот замре баш поради членови како тебе. Премногу се изнапишаа мислења а без ништо да се каже, замреа дискусии, не се дебатира на интересни теми и да се почне дебата ја уништувате со навреди, закани, препукувања... се сфаќате лично, сите ви се непријатели, само вие сте во право, непобедливи сте и сл.
Ако не се лажам околу пет години сум на форумов, не сум активна цело време, ама заклучокот ми е дека постојано се повторуваат членови со намера да провоцираат, дали сте се едни исти само со различни никови или не, не е битно, битно ве има цело време.
Знам уште на почетокот на моето патешествие се замеривме околу една дискусија и ти се налути пошто не прифаќаш туѓи мислења т.е. тешко ги прифаќаш. Всушност не ни треба да ги прифатиш, само сакаш(е) сите членови да мислат како тебе.
Да сум трол, не сум, биди 100% сигурна во тоа!!! Имам попаметни работи од тоа да тролам пошто ако тролам други се тролам и себе со тоа што си губам време во глупости. Е сега тоа што имало некои препукувања и сл. работи биле решени бар што се однесува до мене, како било порано и со други членови не знам.
Едноставно луѓето си имаат обврски и поприоритетни работи од седење на форум и затоа ги снемува, нешто најлегитимно е тоа.
И не ме обвинувај мене за судбината на форумот, баш тоа ми е најсмешно. Еве нека има повеќе членови и повеќе дискусија, ќе видиш дека ќе се подигне нивото на комуникација, вклучително и кај мене. Вака со многу мал traffic што би се рекло, не поштувам сообраќајни знаци и фурам со 200 на саат. @BadBoy007 и те како може да биде супер продуктивен и фино да пишува, што и секогаш го правам. На почетокот повеќе, додека да сфатам како стојат работите. И после, сакаш нејќеш се прилагодуваш на нивото и фураш тој фазон.
Ќе биде подобро оваа година, ајде да дадеме шанса. Се' си е во ред со форумов и не ме обвинувај мене. На погрешно место го бараш дежурниот виновник. До пред да се зачленам на форумов не сум ни отварал ЦБ, така што појма немам што и како било во минатото и зошто повеќето престанале да пишуваат. Наместо да си среќна што се зачленив на форумов и влевам свежина и енергија (says me хаха), ти ме хејташ. Unbelievable.
Дојди мало да се смириме.