Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се` си иба мајката веќе. Ветувам, не мрчам веќе за ништо. Не критикувам веќе, не поправам никого. Се надевам ќе ви никнат ментолчиња и ќе почнат ружи да цветаат и птици да летаат. Ајт чао.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сам лаф сам вииб сам дансс фор џој...​
ама има и такфи што и се караф фор џоооој : )
Невермајнд ( албум од Нирвану ли беше : ) Како и да е мирна глава(не сам читаја ама бш ништо од карање, прооцирање, цитирање, банирање...), ама ипак ме боли, дунасмо неколко 'ѕидара' сс моето си лејди Т у моју собу тоес коперацију и си пројдесмо волшебно умерено и тифко, океј у оргазми фрштеше вриштење : ) haha
Никад нема да биду озбиљан никад, тој е факт, неможу , ја не уму а да не тресну, било кд, макар увек : )
Увек ву прау стендап лајф за слатко смеање од сфе срце : )
Oнј пут за женску завист од благо и оговорање, а сга за предизборну кампању..
..."Ниееее ветуваме дека ке стаиме синџир на чорапите на вашата керка (ланци катанци на улаз одоздола : )))​
Вашиoт танакаречен зет, ке се помучи додека и ги соблече чорапите, желбата за секс ке спламне, вашата керка ке го одолжи скинувањето, а и нема да настине боса : )​
Вашата керка нема да настине како што настинуваше во времето на ..."​

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК поубаво спиење амин.. сонот топ беше иако сеа не се сеќавам, ама знам дека станав СРЕЌНА ! Ајде брачедо иди да пиеме кафе и да скокни ме в чаршија, оти брачеда ти умре за цигара :sram

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Приметија сам дека по друи градови мноо се дружите сс братучеди, ск ме ZmajChe потсети на овој
Тамо по исток се дружиф бе и сс тија од фторо колено, ја не ги ни познаам(срамота)
Вамо куде нас никој не се дружи сс братучеди, осфен оној официјално дружење по родбински собиранке, сфадбе и остали дешафке
Стфано ја не познаам такфога што искача сс братучеди на кафе, алкохол или слично, чудна работа.. менталитет
Мои братучеди сфи су повозрасни од мене, а и тија што су како мене само здрао како си на што си : )

Еи здрао Петак како си бе брат, одамна не си бија толко досадан, што ке праимо вечер сс тебе ? : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and ZmajChe

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Приметија сам дека по друи градови мноо се дружите сс братучеди, ск ме ZmajChe потсети на овој
Тамо по исток се дружиф бе и сс тија од фторо колено, ја не ги ни познаам(срамота)
Вамо куде нас никој не се дружи сс братучеди, осфен оној официјално дружење по родбински собиранке, сфадбе и остали дешафке
Стфано ја не познаам такфога што искача сс братучеди на кафе, алкохол или слично, чудна работа.. менталитет
Мои братучеди сфи су повозрасни од мене, а и тија што су како мене само здрао како си на што си : )

Еи здрао Петак како си бе брат, одамна не си бија толко досадан, што ке праимо вечер сс тебе ? : )
Абе ти битно биди позитивен и размислувај оптимистички...ако пишиш порака и не ти вратат не размислувај дека не сакаат да те дружат, можеби оќореле - размислувај позитивно.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and parvati

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Мразам кога си играт игри 'НаКојаЌеИСеЈаве'.Ми ѕвоне едната школска и исклучувам оти сум зафатен и одма другата ѕвоне :mad Демек сеа,гледај како мене ќе ми се јаве :|

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93

хахахах .. јас со двете први братучеди сум ол д тајм заедно.. иако се помали 2-3 години од мене, понекогаш многу позрело размислуваат :D ко сестри ми се :)
а и со вторите си живеам, ама зависи, поретко се гледам... интересно е бе :p
Иначе петоков ми помина интересно и покрај сите овие дождовииии .. ништо не може да ми расипи расположение :)
Иначе шо да праиш со петокот: иди некаде на пивце :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati