Се` си иба мајката веќе. Ветувам, не мрчам веќе за ништо. Не критикувам веќе, не поправам никого. Се надевам ќе ви никнат ментолчиња и ќе почнат ружи да цветаат и птици да летаат. Ајт чао.
Абе ти битно биди позитивен и размислувај оптимистички...ако пишиш порака и не ти вратат не размислувај дека не сакаат да те дружат, можеби оќореле - размислувај позитивно.Приметија сам дека по друи градови мноо се дружите сс братучеди, ск ме ZmajChe потсети на овој
Тамо по исток се дружиф бе и сс тија од фторо колено, ја не ги ни познаам(срамота)
Вамо куде нас никој не се дружи сс братучеди, осфен оној официјално дружење по родбински собиранке, сфадбе и остали дешафке
Стфано ја не познаам такфога што искача сс братучеди на кафе, алкохол или слично, чудна работа.. менталитет
Мои братучеди сфи су повозрасни од мене, а и тија што су како мене само здрао како си на што си : )
Еи здрао Петак како си бе брат, одамна не си бија толко досадан, што ке праимо вечер сс тебе ? : )
Приметија сам дека по друи градови мноо се дружите сс братучеди, ск ме ZmajChe потсети на овој
Тамо по исток се дружиф бе и сс тија од фторо колено, ја не ги ни познаам(срамота)
Вамо куде нас никој не се дружи сс братучеди, осфен оној официјално дружење по родбински собиранке, сфадбе и остали дешафке
Стфано ја не познаам такфога што искача сс братучеди на кафе, алкохол или слично, чудна работа.. менталитет
Мои братучеди сфи су повозрасни од мене, а и тија што су како мене само здрао како си на што си : )
Еи здрао Петак како си бе брат, одамна не си бија толко досадан, што ке праимо вечер сс тебе ? : )