Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДП зошто и кога ја баниравте melpomena?
да....добро прашање...што и мене ме интересира
ај ќе ве молиме одговор на ова прашање :)
Немојте да се буните бе .. ќе ве банираат и вас. Не смеете да прашувате за други .. нели научивте тоа ? :unsure Администрација е у питање.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and The Tramp

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Немојте да се буните бе .. ќе ве банираат и вас. Не смеете да прашувате за други .. нели научивте тоа ? :unsure Администрација е у питање.
да така беше мене за тоа ме банираа еден месец (facepalm)
јбг....мора да почитуваме администрација што не не почитува нас...јбг :)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам дека доста ми е од платена политичка програма! Од толку вицови и анегдоти кажани по тв веќе ни една комедија не е смешна аман нека завршат веќе избориве!

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
СДК, идеме повторно реално шоу: Жртва бр:5.
Се надевам овој пат помалку епизоди ќе има.(facepalm)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Недела дена сум мртов во мозокот.Не функционирам.
Јадам, спијам.Тоа.Вчера ко божем ќе излезам, отидов со неа во еден клуб испив еден сок и сакав дома да си одам.Несвојствено за мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Предмалку ја футнав темата
Шо ги е**м ќе ги сечам
Paulownia.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Море луѓенца, си ве читам вака од страна, и последно време многу се замарате со онлајн докажување за тоа колку не се замарате со онлајн докажување.
Пуста иронија вришти ко салце на дебела персона стегнато во три броја помали фармерки. Онака, едвај се дише на форумов, ама битно е фенси ситуација, и кој собере повеќе лајкови, потајно ликува во себе дека го победил другиот. Нормално, тоа под никакви околности не се признава, та ова е само забава и тепање време...дури некој не се најде навреден. Оти забавно е!
*Тука следи болдирана опомена дека ни самата не сум исклучок од горепишаното, оти тоа мора да се спомне за да би се поштедил човек од понатамошни објаснувања.* Шта чеш, таков е системот.

Во реалноста, имаме нови кокичиња - политичариве. Абе да ти е мерак кога ќе процутат на ТВ ко пролетни весници.
И го гледаш весникот-лидер како никнува на сцена и почнува со однапред напишано „Дувна ветре развигорче“, а хоров у позадина му плеска уз ритам, со бледа фаца и слоган "I have no idea what I'm doing" на чело.
Кога веќе сме тука...бегајте, што подалеку бегајте од индивидуи што си ја ставиле партијата ко религиска определба на социјалниве мрежи! Тоа е врвот, а тие покемони веќе еволуирале од кокичиња, преку сончогледи, за да дојдат до крајната преобразба - црепови.

Проклетија, од триста мисли, сон не ме фаќа. Чинам само основните биолошки потреби ми се активни, ко кај животинче.
А сакам и јас малку да се осетам ко кокиче, да расцветам и блеснам во некој сјај, макар и лажен.
Петак дан за метак....во слепоочница!

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК убав денов - најубав ! Врни тура :(
Ми се спиеееееееееееееееееееее !!! Хејт ту сеј дис, бат ај ем хепи афтер ол :p 5ка и се е можно ! :D :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer