Сакам да прашам и да дознаам дали некој од форумов има аплицирано за спонзорство во австралија или друга држава ? Kажувајте брзо
Сега кога ќе погледнам во ретроспектива, стварно не ми беа лоши студентските денови. Од 2000-та до 2010-та година, се истресов од учење. Ама затоа после фрај. И Оп! Други проблеми, кариера, интернационална работа, далеку повеќе вариајбли во животот одошто во студентските денови.Тој што вика дека студентските денови се најубави во животот, може да оди да скокне од некој мост. Сериозно бе, кој будала рекол такво нешто, очигледно некој што студирал три години или некој што се запишал на приватен факултет. Вистинскиот пекол е овие четири години, поминати во тага, солзи, нерви, безброј истрошени пенкала и покачен диоптер. Примамливо звучи името на титулата, ама при крај сум со нерви, мислам дека ќе завршам во психијатриска болница. Секогаш кога ќе се изнервирам се наоѓа некој паметен да ти каже да не се нервираш, а тој не се нашол во ситуација како твојата, па само соли памет.
Ти се тресат рацете од нервоза и сакаш да плачеш и да искршиш се што е можно зошто некој се труди те прави будала, го деградира твоето знаење и целта му е само финансиски да те искористи.
Трпам, трпам, ама ете до кога не знам и јас ?!?!?!?
Сакам да прашам и да дознаам дали некој од форумов има аплицирано за спонзорство во австралија или друга држава ? Kажувајте брзо
Тоа во деловниот свет се вика: He is not the sharpest tool in the shedМоментот кога газдата ти вели да продадеш продукт на интернет/фејсбук групи, постираш и за 2 минути тој ти коментира ....
Колку е човекот глуп од 1 до ајупиздуматерглуп ?
Па не си морала преку другарка си можела и ти да му кажеш, но веќе кога не го свиѓаш воопшто не се ни труди. Времето поминато со некој кој не го сакаш е изгубено, јас така сфатив.Епа баш напротив, јас му дадов знак дека ми се допаѓа. Ама не можев да сфатам дали и тој чувствува нешо па затоа сакав другарка ми да го праша. Но , проблемот е што иако мн го свиѓав сега веќе не е како порано бидејќи тој не покажа ништо и не знам дали да се потрудам околу него....
Тоа значи дека во 21 век веќе не е интересно да се верува во проказни од темното доба и дека игнорантството е гејБлизнации водолија ми ти биле совршен пар. Сакам да питам - шо значи то кога си едното со подзнак другото?
видиш, јас чекам некој да ми речи дека то значи оти сум савршен пакет ол бај мајселфТоа значи дека во 21 век веќе не е интересно да се верува во проказни од темното доба и дека игнорантството е геј