Сакам да кажам/Сакам да прашам

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Izbegnuvajte dvizenje niz Skopje. Bukvalno se e zakrcheno. Kako policiski chas da e voveden. Taftalidze-centar-taftalidze saat i 40 minuti so kola... I toa snaodliv vozac :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
When you think about it...

12a15d446992f2c172fcd5dcb284b443.jpg

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
24.07.2016
Кадмо биЧ О'рид!
Итс гона би амејзинг најт фул оф лов.. Фул оф пешн .. Фул оф евритинг! :igra(inlove)
Galija - Dodirni me (Acoustic, 6.1.1995):

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДП Само јас ли сметам дека Be cool, Scooby Doo е дефинитивно најлошата анимација на Скуби? Денес случајно заради братучедите ѕирнав и што да видам, катастрофа! Многу глупи цртани денешницава дефинитивно...
I hate this new scooby :(
960.jpg

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Размислувам меѓу економски и машински, но предлог за факултет во кој има добра дружба меѓу студентите, добар однос со професори и секако подоцна полесно вработување??

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Размислувам меѓу економски и машински, но предлог за факултет во кој има добра дружба меѓу студентите, добар однос со професори и секако подоцна полесно вработување??
Македонче аман бре, ти одиш да учиш, на дружење ли одиш? :( Ме разочаруваш брат се повеќе и повеќе...
Шала на страна, секаде има дружба и добри и лоши професори. Сега зависи и од генерација до генерација, али во главно верувам дека ти си дружељубиво дете па сигурно ќе запознаеш некој со кој ќе се скапирате уште одма и ќе си се дружите. Гледај шо те влече, а не дали ќе има вработување и дали се лоши професорите. Утре ти ќе треба да се занимаваш со тоа, ќе треба да посветуваш огромен дел од твоето време на работата, така да гледај тоа што најмногу го сакаш и ти претставува задоволство. Ако си учиш, нема лоши професори. А верувај, ако не планираш да учиш, подобро не се ни запишувај и не ги троши твоите. Како што јас и колегата знаеме да си кажиме: Кога бевме средношколци ни беше чудно кога некој ќе речеше Имам шестка. Аман бе, зар толку не учиш па шестка, ко двојче да си добил ... ееее после дури сфаќаш.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Не се ни малку слични факултетите околу кои се двоумиш.
И не е туку така одлука која треба да ја донесеш.
Размисли убаво, преиспитај се што би работел, а прво учел со љубов.
За дружбата е мање битно, што вели Давор не одиш за дружба ами за учење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec