Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Народе, каде околку (во) МТВ во Скопје се земаат овие документиве по брза постапка? Треба пасош да си земам.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Пред некои 5 години, за време на престојот во Санкт Петербург, ја прашав баба ми како тоа да нема никаква желба да го прошета градот макар еден пат...
А потоа, денес си го поставив истото прашање кога требаше да го шетам Скопјево.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Народе, каде околку (во) МТВ во Скопје се земаат овие документиве по брза постапка? Треба пасош да си земам.
Позади МТВ, ќе видиш сигурно каде е. Терај по уличката, после МКЦ е тоа кај што треба да земеш документи. Спреми се да чекаш во гужва, за секој случај :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Пред некои 5 години, за време на престојот во Санкт Петербург, ја прашав баба ми како тоа да нема никаква желба да го прошета градот макар еден пат...
А потоа, денес си го поставив истото прашање кога требаше да го шетам Скопјево.
Вероватно ви е страв да не му привлечете внимание на некому:rofl

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
И нека не те лажат порано да појдеш за да нема гужва. Зависи од среќата тој ден како ќе ти се падне. 12 ипол чинам имаат пауза, само тогаш избегавај.

• Ми се допаѓа

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Мислам беа од исто место само различен шалтер. Од заден влез т.е тој без скалите мислам тоа е влезот за телевизијата и кога ќе влезеш одма лево имаш скали нагоре се качуваш по нив и првата врата најверојатно пак лево одма до скалите е. Кога ќе влезеш таму ќе си го бараш шалтерот ако не измениле би требало да биде од лево пише во секој случај. За гужва зависи каква среќа имаш, јас на пример кога и да одам таму документи да земам никогаш нема гужва, еднаш отидов да и праам друштво на другарка и се утепавме од чекање, ама мислам дека веќе нема такви гужви но сепак најдобро ти е околу 1 да одиш.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Hunza virus outbreak 2 :

Еден од симптомите на зараза со овој вирус е замаглена перцепција и зголемена толеранција на штетници.
It`s a bit weird when one is immune and sees the effects around him.:x

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler and Big Berta

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Си бил еден претседател на една држава, и се тресел ко п.. пред дупење оти немал везе од англиски ..