???????? WtfОтвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е стρашно ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава
Имајте убав ден
???????? WtfОтвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е стρашно ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава
Имајте убав ден
Хахаха е ρима де ρима. Таκа ми дојде. Не замеρувај, ми се спие???????? Wtf
Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредувашИ после на неа не и биле само стапови у главаМене на пример никогаш не би ми текнало да пишам некоја шо ќе го прима ..
Демеk јас сум dirty mind!???Тоа оти не си доволно dirty mind xD
Затворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредуваш:
Што ти е поентата воопшто не ми е јасно, ако толку те интересира што имам во глава, прашај, можеби ќе ти одговорам....не те разбирам што сакаш да докажеш или каква сакаш да ме прикажешЗатворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.
За девојчето претпоставувам збориш? Греота бе па уште и поминал врз неа. Што се случува со државава и воопшто со луѓево?Изгинаа за Сиријците и нивната напатена судбина абе место протести за полициска бруталност протести против полициска мрзеливост! До кога ќе гинат луѓе ни криви ни должни заради непочитување на законите и светлосната сигнализација на патот?