???????? WtfОтвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е стρашно ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава
Имајте убав ден
???????? WtfОтвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е стρашно ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава
Имајте убав ден
Хахаха е ρима де ρима. Таκа ми дојде. Не замеρувај, ми се спие???????? Wtf
Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредуваш:И после на неа не и биле само стапови у глава Мене на пример никогаш не би ми текнало да пишам некоја шо ќе го прима ..
Демеk јас сум dirty mind!???Тоа оти не си доволно dirty mind xD
Затворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредуваш:
Што ти е поентата воопшто не ми е јасно, ако толку те интересира што имам во глава, прашај, можеби ќе ти одговорам....не те разбирам што сакаш да докажеш или каква сакаш да ме прикажеш:Затворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.
За девојчето претпоставувам збориш? Греота бе па уште и поминал врз неа. Што се случува со државава и воопшто со луѓево?Изгинаа за Сиријците и нивната напатена судбина абе место протести за полициска бруталност протести против полициска мрзеливост! До кога ќе гинат луѓе ни криви ни должни заради непочитување на законите и светлосната сигнализација на патот?