Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Отвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е стρашно ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава :D
Имајте убав ден
???????? Wtf

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
И после на неа не и биле само стапови у глава :D Мене на пример никогаш не би ми текнало да пишам некоја шо ќе го прима ..
Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредуваш:mad:

Тоа оти не си доволно dirty mind xD
Демеk јас сум dirty mind!???

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Никаде немам спомнато стапови, по глава изгледа тебе те треснале па се забегуваш со умот..се е поради рима а вие што имате бујна фантазија, тоа е сигурно поради тоа што не упражњавате секс во живо, а па која и би била со тебе кога си таков безобразен.....не ти текнува да пишеш а ти текнува да навредуваш:mad:
Затворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Затворен ти е профилот, инаку одма ќе ти најдам.
Што ти е поентата воопшто не ми е јасно, ако толку те интересира што имам во глава, прашај, можеби ќе ти одговорам....не те разбирам што сакаш да докажеш или каква сакаш да ме прикажеш:mad:

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Изгинаа за Сиријците и нивната напатена судбина абе место протести за полициска бруталност протести против полициска мрзеливост! До кога ќе гинат луѓе ни криви ни должни заради непочитување на законите и светлосната сигнализација на патот?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Изгинаа за Сиријците и нивната напатена судбина абе место протести за полициска бруталност протести против полициска мрзеливост! До кога ќе гинат луѓе ни криви ни должни заради непочитување на законите и светлосната сигнализација на патот?
За девојчето претпоставувам збориш? Греота бе па уште и поминал врз неа. Што се случува со државава и воопшто со луѓево?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Колку само ме воодушеви петта епизода од 19 сезона од South park. Едноставна перфекција. Убав опис на тоа колку бегаме од реалноста и колку се правиме тоа што не сме, но сепак на крај реалноста не стига, и пробуваме да ја убиеме, само за да го покриеме она што е така, а не сакаме да го гледаат другите.

Толку добро нешто не сум гледал одамна. Предобро !!

Gardenija

Нов член
18 октомври 2015
6
10
3
44
Децата се возбудуваат за многу нешта.
Секоја активност е нова авантура, нова можност за истражување, нов забавен и интересен предизвик Замислувам како би било кога секоја возрасна индивидуа ќе ја внесе таа детска енергија во својата работа, во потрагата по личните цели, во социјалниот живот и што е најважно во семејното функционирање.
Многумина од нас ја изгубија возбудата за животот и едноставно допуштаат деновите незабележано да одминуваат. Летаргично, пасивно, студено, како и да не постоеле во нивната сложувалка.
Склопени часови и минути како пропуштени можности за нови откритија, пронаоѓања, дружења.
Завртете се кон чистиот мал лик и користете ја перспективата на децата со цел да ја разгорите онаа страст за животот која некогаш сте ја поседувале во себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo