Сакам да кажам/Сакам да прашам

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
Аман бе уште ли девојчињава ќе плачат за Зејн?Уште по својот живот посегнале и кутрите миленичиња ги убивале!За Тоше што нее е веќе меѓу нас не се плачело толку колку за Зејн што е здрав и жив!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ќути си, учи си, ама кога ќе зинам - зинато е. (facepalm)
Конечно пред месец дена фатив да полагам за кола.
Ја сфаќам добрата намера, ама мене стварно на нерви ми иде и ме деконцентрира кога треба ко прваче да одговарам.
- Сега кај вртиме? Деснооооо.
- И? Вклучуваме десен жмигавеееец.
Јеееее.
Ги знам бе бар страните, аман.
И така продолжуваме и денеска со нараторското возење.
И ми вика инструкторов на семафор: Ајде сега спремај се за гас. *остануваат уште 10ина секунди* Ајде...полека пуштај и давај гас.
*пред мене уште никој не пошол* :^) - Е ОДИ ТИ ДАЈ МУ!
(shake)
Нареден момент - човеков грми, количево се тресе од смеење, а јас пропаѓам во земја.
Сета среќа е кул лик.

И чокер ланчињата се враќале во мода. Си го ископав моето, се искривила кутра жица ко реума да ја отепала, фино си го исправав под книга, на колено, на рачката на фиоката...и после 10 минутно патешествие да го закопчам - сум ставила наопаку.
Шо го е**м, ќе го носам! (јас не цензурирам, системот ме јебе)
Претежно, не ми пречи актуелизирање на одредени работи, ама некои си ги сфаќам лично и не мислам дека се за секого ради мода.
Себично, али и мене тренд-сетерки би ми замериле да се качам ко бебе-козиче во цветен шпиц, јбг сеа. (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and violetmoon

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
За да не дојде до погрешно сфатено мислење...прво да нагласам дека Конески неизмерно го почитувам. Што и да ти е нејасно во однос со граматиката, го отвораш неговото „книгиче“ и сѐ ти станува јасно, но некогаш страшно се смеам на неговите киксови :)
Вечерва повторував нешто за преодност на глаголите и читам: „Една, би ја рекол, помала степен...“ и толку, ми се осветли ноќта :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Статус: Watching HIMYM, feeling опуштено.
Секое нормално битие: Ејјј закон серија, Барни е најбољи, Навивам за Тед и Робин
Јас: Шо мајка ти?

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Статус: Watching HIMYM, feeling опуштено.
Секое нормално битие: Ејјј закон серија, Барни е најбољи, Навивам за Тед и Робин
Јас: Шо мајка ти?
Стварно толку лош крај имаше серијава? Јас не сум ја гледал затоа не знам и не ми беше јасен крајот ама по тоа што ми кажувале бил еден од оние најглупите, нешто како Изгубени што заврши глупаво.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Стварно толку лош крај имаше серијава? Јас не сум ја гледал затоа не знам и не ми беше јасен крајот ама по тоа што ми кажувале бил еден од оние најглупите, нешто како Изгубени што заврши глупаво.
Нејќеш да знаеш....
До 5та сезона е топ серијата. После иде надоле нагоре надоле нагоре и последната сезона тапа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Vleguvam nekolku pati i donekade i se cudam kako mestovo propadnalo..

Se cudam kako lugeto pa duri i ovde,se plasat da ja sogledaat realnosta,a zamislete,barem taa e besplatna..

Se zaprasuvav ponekogas,da ne slucajno mojata realnost e sosema isprevtrtena i ne nalikuva na realnost...
Sekoj moze da gi laze drugite,pa duri i samiot sebe si.No,vremeto e najdobar pokazatel na vistinata.
Samo koj moze da ja prifati?
Da ja priznae?
Dlaboko vo sebe,si mislev,sekoj covek go pece,ladi,mu pruza zadovolstvo,sopstvenata sovest.
Ne,ne sum se lazela,samo vo prasanje e vremeto.Nekoj porano,nekoj pokasno,ostanatite nikogas.I za zal,na poslednive dusata odsekogas im bila i ke im ostane "Vejka na vetrot".

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Некои луѓе не го напуштаат местото кое веќе не ги привлекува само поради тоа да дознаат до каде може да иде човечката глупост,иронија и безобразлук.