Прееска звонев. Не ми креваа. Звонев крај 12 па потоа крај 3.Не.
Немаш ли нивни број или фејсбук па да ги прашаш дали ти ги имаат издадено книгите?
Барав бев страна, во изработка им била, а фејсбук немам за да ги побарам таму.
Прееска звонев. Не ми креваа. Звонев крај 12 па потоа крај 3.Не.
Немаш ли нивни број или фејсбук па да ги прашаш дали ти ги имаат издадено книгите?
Делумно би се сложил ако се рече дека онаа листа на книги што си ја планирал пред саемот, не ти се остварила па оттука разочарувањето.Saladin
Да ти одговорам денес на она што бев повикан да одговорам вчера.
Разочаран.
Тотално.
Порано, одев и останував минимум 2 часа разгледувајќи, а потоа почнував со купувачката акција. Сакав да го чувствувам мирисот на нови книги. Сакав да го гледам џганот насобран да купува.
Годинава... застанав на штандот од просветно дело да прашам дали ги има другите делови од Вамприски дневници, и пред мене „прошиша“ девојка, сигурно имаше 17 години, и ја побара „Книгата од Џастин“ и се фукна 300 денари за НИШТО. И среќна задоволна истрча кај другарките.
Книгите што „владееа“ на саемот беа бестселери, некој глупави приказни кои ми се повраќа да ги слушам како ми ги раскажуваат а не да ги читам.
Не сакав да останам долго време. Не можев, едноставно не ме збираше место. Затоа се качив на вториот спрат. „Скенирав“ кај имаат штанд Табернакул, кај има Матица, кај има Три итн итн, го извадив списокот, собрав се’ што имав планирано и се вратив, тотално разочаран.
П.С. „Монахот“ е последната книга што ќе ја купам од Бегемот, се колнам. Па толку неуслужни и нељубезни луѓе немам во живот сретнато.
Многу еротичка книга. Од Мелиса П. Нели? Малечко книгиче, го купив и јас пред некоја година ме привлече пеперутката ми се чини на корицата... И ми се допадна книгичето за ослободување на мозокотНишто посебно оваа година, се некои книги со досадна содржина, се како нешто веќе видено.
Штандот на Три ми беше најиснтересен најубави книги некако ми имаа, па си ја збогатив колекцијата со:
Очекував дека на штандот на сакам книги ќе има некоај интересна, но не. Се мислев за продолќетокот на игрите на гладните, но се предомислив.
- Кодот на Да Винчи- Книгата долго време сакам да си ја купам и конечно!
- Тhe partner- Имав зацртано да си купам некоја книга на англиски за ефтини пари, не знам од кој штнад ја купив, ми ја препорачаа,криминалистичка е. Нивото е upper-intermediate тие од advanced не ме привлекоа.
- Мирисот на твојот здив- исто од штандот на Три, случјано ја видов па описот ми се виде интересен и ја купив.