JaMi не се согласувам со тоа дека гледале само глупи луѓе.. Мислам дека луѓето ги гледаат овие реалити шоуа само колку да тепаат време кога им е досадно, а и не верувам баш дека некој ги прати редовно....
јас нигде не спомнав дека гледале глупи луѓе,ова зборам за учесницитеJaMi не се согласувам со тоа дека гледале само глупи луѓе.. Мислам дека луѓето ги гледаат овие реалити шоуа само колку да тепаат време кога им е досадно, а и не верувам баш дека некој ги прати редовно....
Единствено имаат корист тие што го организираат си лапаат парички на сметка на глупи луѓе
хахахаххаха епа токму поради ова интервју(одамна го имав гледано уште кога излезе прв пат тогаш пред незнам колку години но пред некој ден онака пак го најдов и се пресмеав) ми текна да ја отворам темава и да видам што другите мислат за овие глупости
јас нигде не спомнав дека гледале глупи луѓе,ова зборам за учесниците
јас се согласувам со психајатарот во емисијата затоа го поставив видеот да видиме до каде може да оди човековата глупост и да не заборавиме оваа Вики не престави на најдобриот можен начин ама и парите си играат улога во сето ова како и да е....хахахаххаха епа токму поради ова интервју(одамна го имав гледано уште кога излезе прв пат тогаш пред незнам колку години но пред некој ден онака пак го најдов и се пресмеав) ми текна да ја отворам темава и да видам што другите мислат за овие глупости