Во моментов гледам...слободно исмејувај ме.....Секој што гледа Големиот Брат, Фарма и такви слични ретардирани шоуа заслужува да биде исмејуван, многу исмејуван. Тоа не е нормално значи, такви шоуа само луд човек може да гледа, а уште полуд да учествува.
Па не мора јас да отворам нормална тема штом не знам, ете ти отвори. Би те исмејувал иначе ама немам време, не ми текнува ништо.Во моментов гледам...слободно исмејувај ме.....
кога би отворил ти некоја тема нормална па да продискутираме људски можеби не би гледала, вака и јас се чудам зошто ја гледам.
Добро е што немаш време...хахахахаха..значи куртулив од исмејување.Па не мора јас да отворам нормална тема штом не знам, ете ти отвори. Би те исмејувал иначе ама немам време, не ми текнува ништо.
Па не го гледај. Баш затоа што има лудаци таму и што се глупираат не треба да се гледа тоа.Добро е што немаш време...хахахахаха..значи куртулив од исмејување.
Гледам колку може човек да е глуп,прост,безсрамен....гледам и се чудам за какви емисии се фрлат тешки пари,за секс во живо ....навистина освен тоа нема што друго забавно да го наречам..
Лудаци има насекаде, и на форумов и на фејсот...затоа беше споредбата предмалку погоре.Па не го гледај. Баш затоа што има лудаци таму и што се глупираат не треба да се гледа тоа.
На сите тие можеш да не се пушташ и нема да има лудаци никаде. Е сега мене зборот ми е само за Големиот Брат, таму се сите мрднати така да најубаво е да се смени канал и да се заборави на тоа.Лудаци има насекаде, и на форумов и на фејсот...затоа беше споредбата предмалку погоре.
Неможе да се уништо вакво шоу,може само да се подобрат глупостите што ги изведуваат гостите во куќата......еве сега баш ги гледам и слушам.....подобро ми е овие будаливе него да гледам за дадилката, за сообраќајќи,за убиства или азиланти...за политика па несакам ни да чујам.Со оваа сезона на големиот брат шоуто го уништија за 10 идни сезони!
Немој да си се излажал да го гледаш. Моментално најретардираното нешто што го има на телевизија, секој што седи и го гледа треба да побара стручна помош. Не е нормално тоа стварно.Ај ако сака некој нека каже шо е ова шоуво На иста адреса, нешто као Операција триумф ми личе ама којзнае .. многу негативни коментари по интернет читам, стварно фаворизираат или и ова е од она у принцип се што е македонско не чини? Вредно е за гледање?