Mojoт пост беше поврзан со текстот од темата и мислењата на истата,за тарифите спомнати тука зборевти имаш седено во студенски дом или на некоја и имаш купено кутија цигари за да ти го испуши?

Mojoт пост беше поврзан со текстот од темата и мислењата на истата,за тарифите спомнати тука зборевти имаш седено во студенски дом или на некоја и имаш купено кутија цигари за да ти го испуши?

ми се виде со огромна сигурност ги пишуваш тарифите и те прашав а и во склоп на темата те прашав ако не ти е тешко одговорими ...Mojoт пост беше поврзан со текстот од темата и мислењата на истата,за тарифите спомнати тука зборев![]()
Не со огромна сигурност туку со огромен сарказам.ми се виде со огромна сигурност ги пишуваш тарифите и те прашав а и во склоп на темата те прашав ако не ти е тешко одговорими ...

арно шо не пиша родео ке се избрукаше, сега овие на форумот што се студенки од провинција кога ке те прочитаат и без кутија само од задоволство ке ти дадат ...Не со огромна сигурност туку со огромен сарказам.
Не ми е тешко. Не сум бил во студентски дом,нити пак сум или би понудил на девојче кутија цигари за да ми го испуши.
Не дека се праам џентлмен,али малце е бре кутија цигари,ја на пример би и дал една штека,и тоа West цигари![]()
а за другите да не прајме муабет пошто некој само што ке влезе во студенски дом одма за добредојде му шират нозе...Па прочитај ја темата ќе разбереш. Не верувам да си дотолку.Незнам шо е поентата на темата ама воздржан сум xD
Пази тоа, сарказам може да е.Ако имаш што си седнал ваму на форум и солиш памет?
Бобо срам те било да немаш живот,тууууу![]()