Препораки за филм (општа) | Црнобело Форум

Препораки за филм (општа)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,692
7,241
1,153
Big Sur
Ma (2019)

Прееска го изгледавме со другарки и навистина е хм... како да се изразам... лесен хорор. Не е вау, ама има нешто во него што ти го задржува вниманието.
Главната актерка ја знам од комичната серија Trial & Error, па тука ми беше многу интересна да ја гледам во дијаметрално спротивна улога.
Воедно и интересно ја начнува темата колку малтретирањето од страна на соученици знае да го смени курсот на животот за 180 степени.