Препишување | Црнобело Форум

Препишување

badloverboy

Нов член
19 август 2013
13
9
3
31
театар
Јас сум сеуште основно и сум мал па немам препишувано,но морам казам дека темата по опшество не ја разбираат ни дипломирани економисти,тоа е за да не збунат и да направат несигурна младина и да контролираат со неа.
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,515
1,183
Big Sur
Искрено, скоро секогаш сум имала по некое ливче ко потсетник со мене, но не сум ги користела многу бидејќи со мојава струка џабе е да препишеш, ако не знаеш да го раскажеш и објасниш зошто е така т.е. веднаш се познава дека е од книга само препишано.
Е, за бројки/години не можам да кажам дека немам препишувано, ама кај тупаџии професори не ми било ни жал.