Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2016/17

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Фекалијава Коста требаше да јаде црвен (втор жолт), наместо тоа беше оставен на терен и даде гол за награда.
Се надевам дека ова не е показател за некакво фаворизирање на Челзи и слични глупости оваа сезона.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Што се побудалел, обичен гол, скоро ко оној на Волкот. Не му е ова Франција каде што противници му се Нант, Оксер, Лил, Дижон и слична боранија тимови. Ќе треба да го испоти тоа газот стар за да дојде до титула. Исто и Мурињо скапаницата кој е прочитан веќе со таа негова автобус тактика.

Не се филмај, институција е, со каква елеганција игра, че гази.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ух, првпат гледам Арсенал да добие судиска помош, имаше барем еден пенал за Лестер и црвен за Коклан, два пати му опрости сурови стартови судијата.
Овој Џака нема некоја креативност, додуша и не греши ок е, нешто како роботче-андроидче :zelen
Санчез се очекува во скоро време да се разбуди од летните сништа. За Чиле растураше сега како кокошка некоја е :eek
Во секој случај после двете јаки утакмици лани меѓу Арсенал и Лестер ова беше тежок антиклимакс (facepalm)

Мане се повредил кај Ливерпул (facepalm) на тренинг, таман најави екстра сезона со наверојатен прв меч, сосечен во корен, штета за ѓаолчето...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
3 години поминаа и Тотенхем уште нема победа против Ливерпул на домашен терен. Денес добра утакмица иначе, задоволен сум јас, секако за титула не се бориме туку за место во ЛЕ или ЛШ за да донесеме некој добар играч.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мрш бе Мојс, кој си бе ти мрднат еден, една утакмица да добиеше довро ќе беше. Не ми се верува дека пред да уплатам не ми текна дека мрднатиов им е тренер, мрш таму во 55та лига, оди чувај кокошки будала една.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider