Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2016/17

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нека дојде тоа скапаниот што го даде третиот гол за Арсенал да провоцира пак. Прејака утакмица ко и секогаш меѓу овие екипи. Ама сепак, да си знае старото кој е кој.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тадааааааам...Тоа се тие утакмици :cool: и после има раја која гледа шпански и талијански лиги (smoke)
Морено (facepalm) Мињоле нешто воскресна одлично го процени пеналот и општо немаше некои киксови :eek:
Стоперите на Арсенал заедно имаат помалку години од Манингер (party)
Ок со обзир на составот на Арсенал и не беше лошо, добро што Чемберлен врати веднаш инаку ќе одеа до 1-6 или така нешто.
Слободниот од Кутињо и соло продорите на Мане и Чемберлен, одговор на прашањата која лига е најсекси :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Темава иде под клуч барем до следното коло :p

Шта речи. Тоа се тие пропуштени шанси кога имаа контрола во прво полувреме. Принцот сам со голманот ја настапи топката и му избега, Волкот пенал промаши и толку беше. Не верувам дека имаше фанови на Арсенал што веруваа дека со ваков трансфер период и ваков состав може да се оди на победа. Прво коло пола Арсенал во болница е, се осеќам ко 23-то коло да се игра.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Што му стана на оној Ибрахимович , се побудале , головииии па па , не сум некој лјубител негов али играчиште бил од секогаш !

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што се побудалел, обичен гол, скоро ко оној на Волкот. Не му е ова Франција каде што противници му се Нант, Оксер, Лил, Дижон и слична боранија тимови. Ќе треба да го испоти тоа газот стар за да дојде до титула. Исто и Мурињо скапаницата кој е прочитан веќе со таа негова автобус тактика.