Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Арсенал (facepalm)
Јес` да победи ама играта не ветува, Казорла повторно само физички присутен на теренот, колку да се брои дека се 11, Волкот ужас, сите ужас (освен Чемберлен и вампирот до некаде, не дека имаше многу работа за него овој пат) предводени од Санчез кој ја убива играта во поим (facepalm)
Њукасл касапи.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Че биди изненадување Челза да се пласира ЛШ оваа година, а не верувам да отпадни бе.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Арсенал (facepalm)
Јес` да победи ама играта не ветува, Казорла повторно само физички присутен на теренот, колку да се брои дека се 11, Волкот ужас, сите ужас (освен Чемберлен и вампирот до некаде, не дека имаше многу работа за него овој пат) предводени од Санчез кој ја убива играта во поим (facepalm)
Њукасл касапи.
А Рамзи со „елегантните“ пасови? :D
Утакмица во која имаш играч повеќе и противникот има 6 жолти картони ја завршуваш со гол кој е всушност авто-гол. Килава утакмица беше ептен. Волкот во 70 минути дури една шанса имаше и тоа од одбиена топка и промаши празен гол од 3 метри. Казорла го имаше првите 15-тина минути, после ко да се подисплаши од касапите и реши да врши директен пренос од теренот изгледа. Не би ме чудело следната утакмица да му дадат камера на рамо и да снима и онака нема нешто придонес во играта. Жиру со лобот во последната секунда (facepalm)
Инаку Габриел е време да му го земе местото на Мертесакер. Побрз е, снажен е, убаво транзитира од корнери или скратени корнери, убаво покрива, не прави непромислени потези... доволно е грд за да ги плаши противниците :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Знаев дека ќе киксне Јунајтед ама мислев нерешено ќе е. Многу добро играа Свонси, а не овие Јунајтед ништо. Па дури и пред сезонава влегуваа како фаворити за титула, каде бе титула со кого, со Швајни испуканата пушка. Го направија засилување на сезоната а тој нема шанси да се снајде во оваа лига. Овие како Ливерпул, којзнае дали ќе изборат пласман во ЛЕ а не па титула. Титула таму 2089.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сезонава Гоми ќе биде сигурно во топ3 стрелци. Повампирен е човекот, секоја утакмица дава гол.

• Ми се допаѓа

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не разбирам, две години е во клубот и купи десет нови играчи и на кои потроши преку 200 милиони и пак нема комплетен состав, му фали дефанзивец и сега голман. Играта ни е страшно лоша и неубедлива. Тренерот ми оди на живци со неговите crazy одлуки и немањето Plan B, значи и и мене нека ме стават на клупа знам да составам формација со Фелаини во напад и цело време на високи топки, едноставно е, ама за бате Ване е жално, ебаму стручњако.

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не разбирам, две години е во клубот и купи десет нови играчи и на кои потроши преку 200 милиони и пак нема комплетен состав, му фали дефанзивец и сега голман. Играта ни е страшно лоша и неубедлива. Тренерот ми оди на живци со неговите crazy одлуки и немањето Plan B, значи и и мене нека ме стават на клупа знам да составам формација со Фелаини во напад и цело време на високи топки, едноставно е, ама за бате Ване е жално, ебаму стручњако.
Вчерашната игра на Победа е подобра од на Јунајтед. :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Повеќе накај 300 милиони е цифрата :zelen
И после Мојс не чинел...

Знаев дека ќе киксне Јунајтед ама мислев нерешено ќе е. Многу добро играа Свонси, а не овие Јунајтед ништо. Па дури и пред сезонава влегуваа како фаворити за титула, каде бе титула со кого, со Швајни испуканата пушка. Го направија засилување на сезоната а тој нема шанси да се снајде во оваа лига. Овие како Ливерпул, којзнае дали ќе изборат пласман во ЛЕ а не па титула. Титула таму 2089.

Конечно ги истераа Балотели, Борини и Марковиќ :kafe што е чекор напред.

Се гледа на почетоков дека ќе биде секоја сезона се потешка за фаворитите, `малите` гризат`, купуваат добри играчи, прават солидни тимови... а тоа значи уште помали успеси во европа...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr