А Рамзи со „елегантните“ пасови?Арсенал
Јес` да победи ама играта не ветува, Казорла повторно само физички присутен на теренот, колку да се брои дека се 11, Волкот ужас, сите ужас (освен Чемберлен и вампирот до некаде, не дека имаше многу работа за него овој пат) предводени од Санчез кој ја убива играта во поим
Њукасл касапи.
Вчерашната игра на Победа е подобра од на Јунајтед.Не разбирам, две години е во клубот и купи десет нови играчи и на кои потроши преку 200 милиони и пак нема комплетен состав, му фали дефанзивец и сега голман. Играта ни е страшно лоша и неубедлива. Тренерот ми оди на живци со неговите crazy одлуки и немањето Plan B, значи и и мене нека ме стават на клупа знам да составам формација со Фелаини во напад и цело време на високи топки, едноставно е, ама за бате Ване е жално, ебаму стручњако.
Вчерашната игра на Победа е подобра од на Јунајтед.
Не разбирам, две години е во клубот и купи десет нови играчи и на кои потроши преку 200 милиони и пак нема комплетен состав, му фали дефанзивец и сега голман. Играта ни е страшно лоша и неубедлива. Тренерот ми оди на живци со неговите crazy одлуки и немањето Plan B, значи и и мене нека ме стават на клупа знам да составам формација со Фелаини во напад и цело време на високи топки, едноставно е, ама за бате Ване е жално, ебаму стручњако.
Знаев дека ќе киксне Јунајтед ама мислев нерешено ќе е. Многу добро играа Свонси, а не овие Јунајтед ништо. Па дури и пред сезонава влегуваа како фаворити за титула, каде бе титула со кого, со Швајни испуканата пушка. Го направија засилување на сезоната а тој нема шанси да се снајде во оваа лига. Овие како Ливерпул, којзнае дали ќе изборат пласман во ЛЕ а не па титула. Титула таму 2089.