Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Имаше и една ептен забегана ситуација на утакмицата што ја пишав погоре. При крајот мислам беше Стоук имаа корнер, и се изведува корнерот и еден од играчите на Стоук бидејќи не можеше со глава да ја удри топката дека беше висока, ја удри со рака ама она баш мавање, како банана во кошарка, и за тоа доби само жолт.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Стоук купиле некој арнаут, изгледа вториот арнаут во ПЛ после онаа вејката од М.Ј. :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Outrider што е до мене јас би да ги пуштат сите првотимци против кокошките ама многу е мека оваа генерација. Што знам некако безвезе ми се повредите во последно време, а гарант дека овие ќе повредат некој. Ама дерби си е дерби, плус едно од најголемите ривалства на островот е. Од нив е и прекарот Gooners за навивачите :rofl
Еднаш го слушав Анри даваше интервју нешто баш околу ова дека денес многу лесно е да каже играч дека е повреден, тој збореше дека порано ако некој се пожалел го сметале за неспремен и одма тренерот поинаку гледал и немал толку доверба. Сеа не да игра некој сакат ама понекогаш смешни ми се повредите. Еве последната, со пул, Кошчелни проблеми некои со грбот имал, а Мертесакер настинал. Јас да сум тренер ова второто не би го ни сметал за оправдание да не игра, а за Кош што знам каква е повредата ама не ми изгледа дека е нешто дотолку па да испушти утакмица. За разлика од нив Санчез го пуштија на одмор поради Копа Америка, ама овој одбиваше одмори и се` правеше само за да игра.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Outrider што е до мене јас би да ги пуштат сите првотимци против кокошките ама многу е мека оваа генерација. Што знам некако безвезе ми се повредите во последно време, а гарант дека овие ќе повредат некој. Ама дерби си е дерби, плус едно од најголемите ривалства на островот е. Од нив е и прекарот Gooners за навивачите :rofl
Еднаш го слушав Анри даваше интервју нешто баш околу ова дека денес многу лесно е да каже играч дека е повреден, тој збореше дека порано ако некој се пожалел го сметале за неспремен и одма тренерот поинаку гледал и немал толку доверба. Сеа не да игра некој сакат ама понекогаш смешни ми се повредите. Еве последната, со пул, Кошчелни проблеми некои со грбот имал, а Мертесакер настинал. Јас да сум тренер ова второто не би го ни сметал за оправдание да не игра, а за Кош што знам каква е повредата ама не ми изгледа дека е нешто дотолку па да испушти утакмица. За разлика од нив Санчез го пуштија на одмор поради Копа Америка, ама овој одбиваше одмори и се` правеше само за да игра.

Дали се претерано претпазливи па сега дуваат и на ладно млеко или нешто стварно не е во ред во Арсенал е тешко да се каже... :^)
Мертезакер толкаво човечиште, како излезен од сништата на Хајнрих Химлер за ариевска раса - настинал и не можел да игра :x
Кошелни ајде некако, само коски е...
А Санчез е феномен во тој поглед, не само што не се повредува туку и не се замара, се глеа дека е native american по фацата, индиос, мора да е до генетика...

Озил ми е најсмешен, старовремски делува како играчи од далечно минато кога од рудник оделе на тренинзи, ама ја владее топката (понекогаш и претерано :zelen)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Барнсли - Евертон ептен добра утакмица. 3:3 е моментално на 10 минути до крај. Изгледа ќе има и тука продолженија.

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Outrider Мерте имаше еднаш дадено изјава дека се пријавил во војска како тенкист, ама не го збирало во тенкот па затоа станал фудбалер :rofl

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
3-5 на крај по продолженија :eek:
Добра утакмица беше, ја даваа на тв на Арена Спорт. Многу паднаа Барнсли кога почнаа продолженијата, а дотогаш играа многу подобро, Евертон си искористи им даде два гола. За нас гледачите ќе беше поинтересно пенали нели. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
0,,10794~12019302,00.jpg

Не знам што ми текна за Болтон ама дури сега им го разбрав логото кога го погледнав крупно. Порано го читав како AWEC и не ми беше јасно што им значи таа кратенка, сега видов дека е BWFC.

• Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Леле Ловрен глупаку невиден, мрднат човек леле :mad: овој врска нема ододбрана мозок нема лудакот.