Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ене од каков тим изгубивме :mad:
Цела утакмица мртваци, трчкаат како инвалиди и на крај си примаат поштено гол и ќе си изгубат. Ама затоа нас не тепаа. :mad:

Лестер мислат ли да изгубат некад?

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Чекајте малку другари. Што се случило во лигата? Џонџо Шелви во Њукасл? Чарли Остин во Саутемптон? :frantic

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Афобе првиот гол во ПЛ (party)(party)(party)(party)(party)

Мислам дека даде и претходното коло кога го тепаа Норич 3-0 :zelen
Инаку гледам на лајвскор М.Ј.-Саутемптон 0-1, штета шо не играм кладилница баш вчера или завчеа на еден познаник му кажав дека ќе го јадат, и сега нормално прва утакмица влегол Чарли Остин и решил резултат, како бе, како за 5 милиони фунти кој грабеж човече, ебате `реномираните` менаџери, Венгер можеше да добие совршен бек-ап напаѓач, да не правиме муабет за М.Ј. или Челзи какви урбенесни флопови земаа, Ливерпул ок го зеде Остин за сиромаси (Дени Ингс) шо не беше лош потез ама се повредил гадно :eek Браво Куман:kafe, знае да препознае квалитет (го собра пола селтик во сотон :rofl)

Не само Остин и Шелви него и албиното Нејсмит во Норич, прва утакмица гол и асистенција, не знам шо рачунаат во Евертон ама Нејсмит и со една нога во гипс е подобар од Коне, втф позајмицава бе?!
Иначе мора да се прокоментира за ненормално феноменалното чудо од утакмица прееска.

Првите 10-15 минути навестуваа тежок очобол, дури си викам да баталам гледањето. Ајде некако останав да гледам и не зажалив, напротив, се` она кое го прави фудбалот северно од Ла Манш најдобар и најсекси го имаше денес. Фирмино полека полека влегува во јака форма иако делуваше дека ќе е флоп изгледа ќе се развие во јак играч, Нејсмит искина некои пола сат, пред и после тоа го немаше, Морено јако одигра првото и таман си викам го запоседнал некој дух на одамна покоен светски играч, во второто повторно стариот лош Морено кој се изгуби целосно, наивен пенал и триста киксови, среќа шо го нема Ловрен.
Коло Туре игра одлично и не гледам потреба да се менува кога ќе се опорави Ловрен.

Милнер исто одличен меч, ораше цело време гол и асистенција, ок тоа беше поклон од играчот од Норич ама сепак јако се снајде Милнер.
Ептен зомби беа Ливерпул дури не примија трет гол, после како на спид почнаа да играат, и тотален пресверт.
На крај Клоп оди и се буни зошто 5 минути судиско и дури се буни во 92. Норич изедначува, Клоп попизде скроз :rofl... и ондак последен напад за Ливерпул, гужва, последни секунди, топка му доаѓа на Лалана на нога и буши мрежа за 4-5 :franticсеа на Клоп му е мило шо ипак имаше 5 минути судиско :x

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
ова ни било ни че биди.... Мојссссс врати сее!!!!! не ти се лутам веќе!

....се надевам сонувам, па неам кој да ме штипни, да видам дали е јаве или сон.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Altaïr