Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас реков дека Лестер нема да се откажат така лесно. Немаат некое друго натпреварување (т.е. имаат сега реваншот од ФА со Тотнам пак) и имаат прилично убав распоред. Арсенал најубаво ќе е да отпаднат од Барса и да гледаат само да не се посрамотат. Додуша поарно да се посрамотат и да не биде никој повреден... ич не ги сакам тоа шпанските тимови затоа што се полни со гадни дајверишта ама ајде, кога веќе неминовно е да се игра против нив нека се зачува барем достоинството.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
:frantic:frantic:frantic
Пак јака утакмица, слична како онаа вчера, Жиру феноменално одигра, Фирмино кај Ливерпул се разбуди од сон конечно, знаев дека ќе примат гол без разлика дали во 85 или 90 ии 95, не се издржува вс. Бентеке назад со сто центаршута повлечени вкрај, една ќе ја асистира или ќе погоди и така и беше само не знам од каде се испили Џо Ален (party) добра реакција.
Јак гол на Фирмино а и вториот на Жиру беше класика.
Оваа сезона ако нешто биде причина за губење на титула тоа се вакви ситуации каде што мора да се дотолчи противник.
Фламини добар, Монреал солиден, Мертезакер спаси неколку тешки ситуации, Сако копач требаше да добие жолт, Милнер изгледа се повреди, Ајб не е лош за 19 години може да бидне јак играч од него.

Лестер како пијавици се, пак се изедначија со Арсенал на врвот а пред некое време слушав на ББЦ радио дум енд глум предвидувања :D од екс играчи шо коментираа...:kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ајб ме нервира кога не подава, имаше една ситуација во прво кога можеше да подаде, а тој се дриблаше сам себе и ја изгуби на крај.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јаки утакмичишта беа вчера и денес, дванаесет гола :franticна две утакмици и на двете со изедначување во 90.минута, затоа ПЛ е тоа што е :sreken
Дали е до мене или стварно рефлекторите на Енфилд се дупло послаби него на Сент Џејмс Парк, секогаш како потемно е на Енфилд (party)
И Кембел мора да се спомене, две асистенции, се` подобар е.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кембел е играч за на клупа, да влезе во 55-та некаде оти реално толку му е душата. Повеќе од едно полувреме не може да изигра човекот.
Да, светлата се слаби на Енфилд ама и многу дожд имаше. На некои места каде што дренажата попуштила се осеќаше како лошо отскокнува топката, особено второто полувреме.

Инаку, за фаулот од кој падна третиот гол јас да бев судија немаше да судам фаул затоа што Кошчелни само си застана. Не беше ни боди-чек туку едноставно се постави за да не шутне.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Кембел е играч за на клупа, да влезе во 55-та некаде оти реално толку му е душата. Повеќе од едно полувреме не може да изигра човекот.
Да, светлата се слаби на Енфилд ама и многу дожд имаше. На некои места каде што дренажата попуштила се осеќаше како лошо отскокнува топката, особено второто полувреме.

Инаку, за фаулот од кој падна третиот гол јас да бев судија немаше да судам фаул затоа што Кошчелни само си застана. Не беше ни боди-чек туку едноставно се постави за да не шутне.

И снег почна да паѓа при крај (party)
Не беше тоа Морено кога погоди во жив ѕид, мислам дека голот падна две-три минути после тоа...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И снег почна да паѓа при крај (party)
Не беше тоа Морено кога погоди во жив ѕид, мислам дека голот падна две-три минути после тоа...
Одма после тоа падна, истата акција ја продолжија. Да не досудеше фаул ќе ја расчистеше тенкистот или Монреал. Голот си беше чист инаку, не спорам воопшто за тоа.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не туку изигравај паун, че Ви го настегаме со чивиче, онака лагано со еден гол.
Мислиш? Гледаш како мотивирано играат против појаки, тој вашиот знае ли тактика да направи? Нешто пресинг ова она, уште во прво ќе се изгубите после ќе си одмараме. :)
Спреми се уште од сега. :)