Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ништо не брани лудакот, почнал да се дрогира. Точно дека одбраната е за никаде ептен, ама овој е ненормален.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Каква утакмица ауу мислам дека најзаслужено вака. Тука некаде беа цело време и двата тима. Сега тоа што на Арсенал не му одговара резултатот, тоа е друго, ама мислам дека заслуживме барем бод.
Да погодеше Фирмино тогаш, ќе беше друго ама ај.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Венгер секогаш ја прави истата грешка кога води тесно, не може да се игра пола саат константно во одбрана и да се надеваш дека нема да примиш гол. Подобро ќе беше да притиснеше додека беа Ливерпул зашеметени од вториот гол на Жиру. И зошто го стави воопшто Артета во игра?
Оној па Чембрлејн никаква визија за играта нема, само дај му топка да трча напред и да прави непотребни дриблинзи за забавување на акциите. Уште одма откако влезе имаше убава шанса со двајца од спротивната страна кои беа во полн трк, ама не(!) он може да се протнува меѓу тројца.

Гибс е најпотценет играч во Арсенал моментално. Засенет од Монреал кој му го зема местото после кратка повреда.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сепак на крај Жиру им даде бод на Ливерпул. :zelen
Да не ја извадеше од гол топката сега ќе победевте. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сепак на крај Жиру им даде бод на Ливерпул. :zelen
Да не ја извадеше од гол топката сега ќе победевте. :)
Не верувам дека ќе беше ваква завршницата тогаш. Ако завршеше 3-2 полувремето Венгер ќе играше цело полувреме одбрана.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е и тоа што викаш. Што знам, јас сум задоволен, можеби дека не очекувам да бидеме шампиони. Да немавме повреди толку, ќе тепавме, ама ете. Сега и Арсенал баксузи со повредите, кога ќе видиш најубаво вака.
Лестер си тепаше на крај, така да уште ќе е интересно со нив. :)