Преку глава ми е од...

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
27
Битола
Преку глава од лицемрни, дволични, лигајчари, шмизли, пуфли и глупи луѓе.......:mad

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Од луѓе со психичко нарушување без медицинска дијагноза, или со други зборови луѓе кои се прават глупи со сила, лицимери, користољубиви, дволични, лигловци/лигли, шмизли, уфилмани, со еден збор отпадокот на општеството...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
лицемери,дволични луѓе а занм многу такви кои се вртат околу мене,луѓе кои ти солат памет а нивниот живот е невиден хаос како њујорк после цунами,злобници итн ги има многу ...

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and 84 sk_Y ^_-

AnaMi

Полноправен Член
4 октомври 2012
65
84
18
Преку глава ми е од луѓе кои имаат нижа вредност кон себе и се подготвени да направат се за да се искочат мааалку погоре...
луѓе кои не ценат што имаат...лицемерни...и истовремено одвратни.(puke) ...аууу..ако некогаш јас се однесувам така...подобро да не постојам...(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
Од настинкава,од дволични луѓе,од градов и монотинијата во него

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Преку глава ми е од лаги, манипулатори, лажни луѓе, дволични... Преку глава ми е од луѓе што се НЕЛУЃЕ.
Преку глава ми е да се преправам пред некои луѓе дека се е во ред и кога ќе ми речат "ќе биде се во ред" кога некои работи не се во ред.
Преку глава ми е да чекам и само да чекам за некои работи.
Преку глава ми е некои луѓе да ми кажуваат дека тоа не чини демек јас не разбирам дека тоа НЕЧИНИ.
Преку глава ми е од луѓево некои што мислат дека се знаат СЕ и дека тие се најпаметни...
Преку глава ми е од лажни другарства.:banghead