Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Од луѓе со психичко нарушување без медицинска дијагноза, или со други зборови луѓе кои се прават глупи со сила, лицимери, користољубиви, дволични, лигловци/лигли, шмизли, уфилмани, со еден збор отпадокот на општеството...
лицемери,дволични луѓе а занм многу такви кои се вртат околу мене,луѓе кои ти солат памет а нивниот живот е невиден хаос како њујорк после цунами,злобници итн ги има многу ...
Преку глава ми е од луѓе кои имаат нижа вредност кон себе и се подготвени да направат се за да се искочат мааалку погоре...
луѓе кои не ценат што имаат...лицемерни...и истовремено одвратни. ...аууу..ако некогаш јас се однесувам така...подобро да не постојам...
Преку глава ми е од лаги, манипулатори, лажни луѓе, дволични... Преку глава ми е од луѓе што се НЕЛУЃЕ. Преку глава ми е да се преправам пред некои луѓе дека се е во ред и кога ќе ми речат "ќе биде се во ред" кога некои работи не се во ред. Преку глава ми е да чекам и само да чекам за некои работи. Преку глава ми е некои луѓе да ми кажуваат дека тоа не чини демек јас не разбирам дека тоа НЕЧИНИ. Преку глава ми е од луѓево некои што мислат дека се знаат СЕ и дека тие се најпаметни... Преку глава ми е од лажни другарства.