Преку глава ми е од...

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Од турско индиски серии... Од аплицирање на наместени огласи за работа , од љубомората и лицемерието.

• Ми се допаѓа
Реакции: Sofija...

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
29
Од дремење дома и од градов. Сакам да заминам и да одморам едни добри месец дена ако не и повеќе, на планина, во природа..
Истооо чоек значии и мене ми е тапа од Скопјево:place ..ИДЕМЕ ЗЕДНО ТОГАШ!(handshake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Од расипани луѓе или да се изјаснам подобро од нелуѓе, од лажни пријателства и од гнили души кои си го уништуваат животот со љубомора и завист.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Oд многу многу работи...
Преку глава од времето прво, сакам кога врне, ама што е многу многу е.
Е сега. Преку глава ми е од луѓето со 76 лица, пред тебе едни позади тебе други. Од нафурани фаци што живеат од трачеви и се ситат на туѓи несреќи, од луѓе со негативна енергија, од шмизли што мислиш дека ги боли колкот, а тие уствари секси ти оделе..
Од разгалени татини и мамини мрсулковци кои те ценат по облеката и изгледот, од завидливи и љубоморни луѓе...
Преку глава ми е од политика, од турски серии, од глупи квизови од типот ако погодиш што му рече Шефкет на Сулејман ќе добиеш посебна салама..
Преку глава ми е од СЕ! : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana, parvati and JaMi

radioactive

Истакнат Член
14 април 2013
54
39
118
  • лицемерни луѓе кои се прават као да им е грижа за нешто, а всушност ни за себе не се грижат како што треба
  • испити, испити и испити
  • недостаток на време
  • лудаци кои ми се прават онде сезнајковци, а ни името незнаат да си го спелуваат (што се вели зборот)
  • политика, секогаш ќе ми биде преку глаа од политика
  • телевизија
  • фејсбук
  • итн, итн

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Преку глава ми е од лицемери и газолижачи....
Преку глава ми е од празни и лажни зборови....
Преку глава ми е да ги усреќувам сите...