Преку глава ми е од...

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Преку глава ми е oд кoлегите нa работа,преку глава ми е oд животoв никaкoв прaзен

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Од нормиве наметнати од општествово, од српски статуси, од неписмени сељаци, "татини принцези", "мамини маази", осудувачи кои го гледаат трнот во твоето око а не гредата во нивното, погрешни сфаќања, измешани чувства...

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Преку глава ми е од главоболкиве што ги имам секој ден...

Butterfly^^

Истакнат Член
7 јануари 2013
239
271
373
Преку глава ми е од напнатоста и негативноста што секојдневно ги гледам и чувствувам. :|

Browny

Староседелец
20 октомври 2014
24
9
1,003
Преку глава ми е од неписмењациве што шетаат сегде по светот.преку глава ми е од авиони.преку глава ми е мојава работа проклета.Преку глава ми е да доаѓам дома само три е...и месеци дома.Преку глава ми е да гледам расплакани лица по дома (кога заминувам секако).Преку глава ми е кога ми се мешаат во живот и мислат дека ми е топ.Преку глава ми е да бидам на најубавите места на светот САМА сосем сама без некој близок па да се радуваме заедно.Преку глава ми од работи во животот што ме потиснаа и натераа да заминам да ги оставам сите мои Драги блиски луѓе кои се дел од мене за да ја најдам проклет идната во нашите животи ПАРИ.Епа стварно ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е!

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina