Преку глава ми е од...

Butterfly^^

Истакнат Член
7 јануари 2013
239
271
373
Свезналици, преваранти, манипулатори, лицемери, лажговци, идиоти .. :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

молскавична

Нов член
1 јули 2014
5
6
3
Преку глава ми е од љубоморни луѓе. Всушност, не преку глава ми е од луѓе кои не можат да го прикријат тоа :)

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Од over - thinking. Веќе не си го мачам мозокот со сите глупости. Ни на крај памет не ми паѓаат глупи мисли. Точка.
Убаво е да ги глуп. Од денес сум глупа.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Сакам веќе еднаш да го завршам ова варосување, шприцање подови, прозорци итн...
ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е ОД НЕГО...
преку глава ми е од расипан телефон, од неубави спомени, од скинатата ролетна, од моето опсесивно мерење потрошувачка на гориво (четврт пат мерам... аман... )

Преку глава ми е од лошите работи кои постојано се случуваат, преку глава ми е од стравот дека и овај ден така ќе ми се слизне како вчерашниот и дека вечер ќе си легнам и во резимето ќе си запишам само „check“...
Ма гони го сето, нека остани во минато... А утрово, сето некако ми изгледа далеку, баш како во она „ јестрдејјјј... ол мај траблс симс со фаар авејјј“.....

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сакам веќе еднаш да го завршам ова варосување, шприцање подови, прозорци итн...
ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е ОД НЕГО...
преку глава ми е од расипан телефон, од неубави спомени, од скинатата ролетна, од моето опсесивно мерење потрошувачка на гориво (четврт пат мерам... аман... )

Преку глава ми е од лошите работи кои постојано се случуваат, преку глава ми е од стравот дека и овај ден така ќе ми се слизне како вчерашниот и дека вечер ќе си легнам и во резимето ќе си запишам само „check“...
Ма гони го сето, нека остани во минато... А утрово, сето некако ми изгледа далеку, баш како во она „ јестрдејјјј... ол мај траблс симс со фаар авејјј“.....
Хаха,@MалиСашко,колку и да се жалиш со тебе е стално весело.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Преку глава ми е од тоа што дозволив да ми се мешаат во животот и им праев ќејф на други додека јас бев разочарана

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Хаха,@MалиСашко,колку и да се жалиш со тебе е стално весело.
Абе стварно напорна недела...о врх главе....
и кулминација, вчера девојка ми добива стомачен вирус,
трчање по болници вчера, денес сам на работа... се шашмосав... утре кој знае...

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
...уцени, да ми се лутат кога ќе им текне, да ми зборат кога ќе им текне.... од се ми е преку глава.