море овие што изгубија ептен биле изгубени ццц....спијат кај најдат ,немаат оган,се некои матни фаци
Абе ајде, нема ни 10% од него... многу фурни леб треба да изедат за да бидат дури и бледа копија. Инаку нашава македонскиот литературен јазик не го владее баш најдобро, а не па српскиот.Овие двајца се бледа копија на Тони.
може е сељак,ама барем забавен е , и верувам дека ќе не претстави на достоен начин (дааааааааааалеку помалку од Тони Зен,али шта је ту је) за разлика од кокошкана Александра што едвај знае македонски да збориЖаре, еднаш и него да го викнат некаде, пола Србија ја донесе во неговата емисија. Го гледав првиот ден некако многу смирено ми изгледа, а некако многу сељачки тип ми е кога го гледам на ТВ(зборам предходно во неговата емисија).
Нашава уште првиот ден, одма се жали гладна била. Што мислеше она дека ќе има кафани и дискотеки?
А и сите се едни „ВИП„ фаци, шта да ти причам, кад све знаш.
А за Тони Зен што не претставуваше РЕСПЕКТ. Он беше за мене победник, а и 70-80% од публиката се согласуваа со тоа.
мене не ми е гајле за њега, не ме интересира то - А.Накова
може е сељак,ама барем забавен е , и верувам дека ќе не претстави на достоен начин (дааааааааааалеку помалку од Тони Зен,али шта је ту је) за разлика од кокошкана Александра што едвај знае македонски да збори
да на мин сезони се изнамачија со кревети кукички и се овие се ма готовоhttp://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/sitel-go-otkriva-zivealishteto-na-„preziveanite“
Малку е ова требало во хотел со 5 ѕвезди.
Претходните беа сѐ сами да прават, што ова сѐ на готово.
Абе а ти сакаш ли на српски да зборуваат а не на мајчиниот јазик?? е од такви продадени души неможеме напред да одиме!Жаре и да тупит, мислам дека знае да тупит на српски. Ем е постара генерација, Југославија биле, знаеле српски, ем пее српски песни, бар знае нешто. А Александра бар не се мачи, зашто според мене е тапа глупа и веројатно не знае српски па не сака да прави гафови![]()
Ај сфати што пишав, па после коментирај. Не пишувај глупости. Кај пишува дека сакам да зборуваат на српски?? Реков дека Жаре знае да збори, Александра - не. И те молам не извртувај работите, зашто од такви фаци како тебе што не сфаќаат што им велиш ми е преку главаАбе а ти сакаш ли на српски да зборуваат а не на мајчиниот јазик?? е од такви продадени души неможеме напред да одиме!