Има, Фала батка !Ај сеа провери?
За кого како.Не гледам потреба од додавање на опција 'прикачи' во приватна порака.
Кога прикачуваш датотека во мислење, тоа е да ја видат сите членови. Досега како активен член на 2 МК форуми (КГН и ЦБ) не сум прикачил некаква датотека. Туку од надворешен прикачувач.За кого како.
ако не сакаш да ја читаш темата, оди Надгледувани теми > означи како прочитани и готово : ) ќе ти стигаат пак.Дали може нешто да се среди со известувањата?
Конкретно... Да стигнува известување за секој пишан пост на тема која ја надгледуваме.
Затоа што ми се случува на тема кај што сакам да коментирам да ја следам, да ми стигне едно известување, јас не пишувам веќе мислења на таа тема затоа што немам што да кажам, ама не ми стигаат и изветување и мислам темата умрела, а кога ќе погледнам следно има уште 20 мислења што не сум ги прочитал...
Може е лошо на секое да стигнува известување(конкретно за темите како СКД/СКП или за Чат муабети) ама барем е по прегледно - ако грешам нека горам во пеколот
Јас баш сакам да ја читам темата ама престануваат да ми стигнуваат.ако не сакаш да ја читаш темата, оди Надгледувани теми > означи како прочитани и готово : ) ќе ти стигаат пак.
Ако стигаат за секое така .. кај отидовме ..
Прави му почесто рефреш, и почесто ке гледаш известувања! така правам јасЈас баш сакам да ја читам темата ама престануваат да ми стигнуваат.
А не ми е на ум само форумов и да думам кој точно теми сакам да ги следам константно па да одам од тема на тема.
Значи приватна порака, знаеш на што те асоцира, еве на пример сега со тебе се спријателувам, и еве на пример, јас знам многу добро да го работам фотошопот, па ме замолуваш слика да ти направам или обратно, но не сакаш да ја видат сите, па ке ја испратиш преку приватна порака!Кога прикачуваш датотека во мислење, тоа е да ја видат сите членови. Досега како активен член на 2 МК форуми (КГН и ЦБ) не сум прикачил некаква датотека. Туку од надворешен прикачувач.
Притоа се оптоварува форумот.