Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како може еден член да има вкупно 102 мислења на форумот, а кај делот за најактивни членови да пишува дека има 120 мислења? :)
Во тој дел се бројат мислења од секаде, а тоа што го пишува на профилот не ги брои од играчница.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Во тој дел се бројат мислења од секаде, а тоа што го пишува на профилот не ги брои од играчница.
А па добро :) патем кога сум тука потписот уште е ограничен на само 45 букви?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ќе го прашам ако не заборавам повторно туку има ли некоја мала шанса да се стави опција за бришење на мислењата посебно тие постарите?
Јас стварно не знам кај ми бил умот кога сум пишувала

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ќе го прашам ако не заборавам повторно туку има ли некоја мала шанса да се стави опција за бришење на мислењата посебно тие постарите?
Јас стварно не знам кај ми бил умот кога сум пишувала
И ја си праам :frantic(facepalm) на некои свои мислења, посебно кога ќе видам во брзање кои печатни грешки сум ги направил, али тоа е... ако се избрише нема да се заборави што блам прочитале форумџииве :)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па искрено и јас сметам дека е малку, не знам колку би можел лимит ама 100 карактери не менува многу. Јас сакам само да биде 3 реда најмногу, да не биде нешто навредливо и да нема воопшто слики во потпис затоа што замараат.