Во тој дел се бројат мислења од секаде, а тоа што го пишува на профилот не ги брои од играчница.Како може еден член да има вкупно 102 мислења на форумот, а кај делот за најактивни членови да пишува дека има 120 мислења?
Во тој дел се бројат мислења од секаде, а тоа што го пишува на профилот не ги брои од играчница.Како може еден член да има вкупно 102 мислења на форумот, а кај делот за најактивни членови да пишува дека има 120 мислења?
А па добро патем кога сум тука потписот уште е ограничен на само 45 букви?Во тој дел се бројат мислења од секаде, а тоа што го пишува на профилот не ги брои од играчница.
И ја си праам на некои свои мислења, посебно кога ќе видам во брзање кои печатни грешки сум ги направил, али тоа е... ако се избрише нема да се заборави што блам прочитале форумџиивеЌе го прашам ако не заборавам повторно туку има ли некоја мала шанса да се стави опција за бришење на мислењата посебно тие постарите?
Јас стварно не знам кај ми бил умот кога сум пишувала
Така е поставен лимитот. Малку ли е? Колку сметаш дека е доволно?@ipopovski, смеам само 20 карактери во потпис.. Why is that?
Помеѓу 60 - 100. Бар да може некој реченица ако не повеќе да напише како што треба.Така е поставен лимитот. Малку ли е? Колку сметаш дека е доволно?