Прв бакнеж

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
со мојата девојка......Прилеп '05 :D јас зелен...таа зелена...тресевме зелени... :) new chapter of my life :D

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
8мо спрема 1ва, 14 години имав, на еден роденден кај другар некако случајно бидна. Чувството шо знам... интересно :D

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Хахаха...Кога ја видов темава само се насмеав....Се се случи во 8 одд зимата...Со еден така 4 години постар дечко кој беше најтешкиот женкар што сум го запознала во животов...Не беше лошо искуство ама ми е малце криво што баш првиот ми беше он ....Се мувавме после уште 7 ,8 месеци а и ден денес се слушаме правиме моабет,секоја година прв ми честита роденден....:)

П.С : Му благодарам што ме научи на сите вештини на бакнувањето..Он беше професионалец па идам по негов пат...ХАхахахахаха :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and Gemini

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Првиот бакнеж беше со мојот прв дечко сега бивши дечко имав 15 години а чуството беше грозно ...

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Со школска во 6 одделение, позади породилно :):). Еее одамна е тоа.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Прва година .. со девојче од Кавадарци .. на стадион :)
Чувството .. одлично .. и ден денес би ја бакнал повторно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: AnGelgirl24

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Не кажувам на која возраст бев. Ќе испадне на стари години првпат машко бакнав. Што да правам, заостаната сум малце.
Моментот ќе опишам... комедии беше.
Еден ден претходно, дечково ме праша кога ќе сум била слободна, да сме се „виделе“, инаку јас никогаш немаше да му речам. Тој беше машко, башка тоа возрасен и го направи првиот чекор. Инаку знаев и пред тоа дека ми има око фрлено. И бидна што бидна, договор, му кажав кај ќе го чекам и во колку саат и дојде со кола.

И така си седиме во колата, муабети, муабети, муабети... никако да се случи тоа што треба. Јас пустата срамежлива. Надвор зјапам низ прозорец и кога зборам чинам со вратата од колата зборам, не со дотичниов. Или пак како да манијачам некој надвор. Ама жива душа пак надвор немаше. Тој ме гали в коса, ме допира... јас ладна камен, ко ништо да не се случува.
Му се смачи нему (баш во моментот се свртев кон него) и ми вели: „Можи да пробам нешто?“... Јас кимнав со главата, како демек не знаев што има на ум човеков. И ме бакна... Во несвест ќе паднев. :sreken

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Имав 13 или 14 години, а бакнежот се случи со мојот прв дечко (влечко) Тој беше фраерче постар од мене 3 години. Многу женски го сакаја , а јас најмалата и нејненаметливата од нив му паднав во око ( не буквално) :) Бакнежот траеше од 5 до 10 секунди, беше интересно и воопшто не беше грозно. Кога заминав дома само размислував на тоа, и бев како на 7мо небо:) Едвај дочекав да дојде утредента за вториот бакнеж:))) Детуле што сум знаела...ама тоа е тоа:)