Прв бакнеж

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Ај да се потсетиме како изгледаше тоа? Каде? Со кого? Какво беше чувството?

• Ми се допаѓа
Реакции: *Anna

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,497
9,166
1,683
Кушкундалево
Со една школска во седмо одд. Ехеее времиња беа тоа.:D Беше тоа во еден локал во Неготино додека јас си седев со другарите на маса, а оваа дојде, седна до мене и ни збор не рече туку директно ми ја „залапа“ една:) Морам да признаам дека ептен лошо се бакнуваше, можеби е тоа и најлошиот бакнеж досега. Среќа што после тоа успеав некако да ја натерам да престане да ми досадува.

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Еден ден пред да почне школската година. на 14 години до дечко кој е моја генерација. чувството беше.. шо знам - чудно....:cool::D

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Седмо спрема осмо одделение летото. Ауф, врската и само преку летото траеше ради тоа што девојката не беше од мојот град. И да, чувството? Незнам зашто ама епик. Ептен убаво се чувствував, можда не баш така како што си замислував ама беше одлично.

Snape

Истакнат Член
14 февруари 2012
285
401
63
30
Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
Изледа јас сум малце задоцнил али ај нмв , :D иначе беше 1 спрема 2 година гимназија и тоа се деси онака спонтано , а иначе у градски се деси тоа , коинциденција коа се сетам на тоа цекогаш на ЈСП ми текнува :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
На 13год еден ден пред да почне школската година,а дечкото беше една година постар од мене а чуството ми беше бљак :giggle и цело време си мислев дали е добро тоа што го правам со мојата уста и јазик :rofl

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
33
Струмица
хехе времињаааа (happy) првиот бакнеж ми беше со дете што не беше од мојот град, знаеше дека ми се допаѓа и јас исто на него, после тоа тој сакаше да ме бакне неколку пати, но пусти страм не му давав :rofl и после тоа кога излеговме беше сабота кога ме залепи за една кола и почна, јас поцрвенев цела во обрасчињата :D инаку на 13 години беше :D