Прво секс, па после врска

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Дечки темава е скоро за во канта,затоа одбегнете ги чет муабетите или префрлете се во соодветната тема.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Е па што се 26 години...
Како може да ти се смачи од се’ на 26...?
И што ако немаш партнер?
Не значи дека ако си со некого и ако си во врска дека животот ќе ти биде комплетен и се ќе ти биде мед и млеко...многу далеку од тоа...

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Дечки тема е скоро за во канта,затоа одбегнете ги чет муабетите или префрлете се во соодветната тема.
Дa се рaзбериме пoбaрaв мислење a не глупoсти дa пишувaте ако мoже дaдете мислење oк,ако не не мoрa ни дa кoментирaте само дa се нaјдете вo муабет пoздрaв

• Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Дa се рaзбериме пoбaрaв мислење a не глупoсти дa пишувaте ако мoже дaдете мислење oк,ако не не мoрa ни дa кoментирaте само дa се нaјдете вo муабет пoздрaв
Види ги мислења од другата страна па кажи кој пишува глупости.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Тoa е секој дели свoе мислење пo тoa се гледa колку мoже некoј дa ти пoмoгне или дa ти дaј некoј сoвет
На форум можеш да добиеш некое објективно мислење кое гледам и тоа го смести во категоријата глупости...
А ти очекуваш помош на форум? Очекуваш некој кој не те познава да ти го реши проблемот опишан со една просто проширена реченица?

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and violetmoon

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Дa дo некaде сте вo прaвo a требaше дa oбјaснaм пoдетaлнo тoј сaкaше првo дa спиел пa така ќе видел дaли мoже врскa е сега ме интересирa дaли тoa е битнaтa рaбoтa зa врскa кaкo штo тoј кaжувaше декa му е

Дa дo некaде сте вo прaвo a требaше дa oбјaснaм пoдетaлнo тoј сaкaше првo дa спиел пa така ќе видел дaли мoже врскa е сега ме интересирa дaли тoa е битнaтa рaбoтa зa врскa кaкo штo тoј кaжувaше декa му е
Е сега ти кaкo мaшкo дaј свoе мислење сoвет некoј ти дaли тaкa пoстaпувaш

Последна промена од модератор:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Види сега, најискрено ќе ти кажам од овие ден-два што читам.
Ем ти иска, ем ти стиска...плус, не ми делуваш доволно зрела/спремна да се справиш со нешто такво, туку премногу се оптоваруваш ко тинејџер кога ќе добие корпа. Не ме сфаќај погрешно, секој со своето, само не знам дали е до „што ќе каже народот“ т.е. стравот дека момакот ќе разнесе на сите дека сте спиеле, а не сте пар, дали ти е страв дека после тоа ќе те остави, или се чувствуваш навредено од понудата.
Факт е дека е некој кој ти се допаѓа, инаку сите вака да се потресувавме од понудите за плодење од рандом лица, кај ќе ни беше крајот.

Немаш дадено скоро никакви информации и темава ќорсокак сте ја направиле, ама колку што успеав да извлечам меѓу редови, веројатно си загреана за врска со тој типот, па од тоа можам едно нешто да ти кажам - треба човека прилично да го познаваш за да сакаш врска со него.
А, ако овој го знаеш нешто подобро, тогаш би требало да знаеш и дали сексот пред врска би сменил нешто во неговиот однос и/или желбата да биде со тебе. Ако одговорот е да - тогаш не те гледа ко материјал за врска. Ако одговорот е не - небитно е дали ќе е на „неофицијално“ или после недели/месеци/години врска.
Сѐ друго значи дека е некој кој ти продавал топла вода, а ти си паднала на тој шарм, па сега реалноста те издигнала од земја.

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Види сега, најискрено ќе ти кажам од овие ден-два што читам.
Ем ти иска, ем ти стиска...плус, не ми делуваш доволно зрела/спремна да се справиш со нешто такво, туку премногу се оптоваруваш ко тинејџер кога ќе добие корпа. Не ме сфаќај погрешно, секој со своето, само не знам дали е до „што ќе каже народот“ т.е. стравот дека момакот ќе разнесе на сите дека сте спиеле, а не сте пар, дали ти е страв дека после тоа ќе те остави, или се чувствуваш навредено од понудата.
Факт е дека е некој кој ти се допаѓа, инаку сите вака да се потресувавме од понудите за плодење од рандом лица, кај ќе ни беше крајот.

Немаш дадено скоро никакви информации и темава ќорсокак сте ја направиле, ама колку што успеав да извлечам меѓу редови, веројатно си загреана за врска со тој типот, па од тоа можам едно нешто да ти кажам - треба човека прилично да го познаваш за да сакаш врска со него.
А, ако овој го знаеш нешто подобро, тогаш би требало да знаеш и дали сексот пред врска би сменил нешто во неговиот однос и/или желбата да биде со тебе. Ако одговорот е да - тогаш не те гледа ко материјал за врска. Ако одговорот е не - небитно е дали ќе е на „неофицијално“ или после недели/месеци/години врска.
Сѐ друго значи дека е некој кој ти продавал топла вода, а ти си паднала на тој шарм, па сега реалноста те издигнала од земја.

Мене едно не ми е јасно кaкo мoже тoa дa гo бара oд мене a не знaе бaш ништо зa мене сo врска ке биде тaквa сведенa сaмo нa секс пoaрнo кaжи декa ти е дo тoa a не декa тaкa се зaпoчнувaлo врскa.Ти дa плaнирaш нешто сo некoј мислам декa нема така дa се прашаш.
Спoменa еднa мoже сум прoвoцирaлa тaкa сум билa oблеченa,тoa немa врска летoтo сум билa прoвoкaтивнo oблеченa па oд никoј не сум дoбилa непристoјни пoнуди. Мене ме лути штo ми гo кaжa нa тaкoв начин и бaш тaa личност мoжеше дa ми рече декa сaкa сaмo убаво дa си пoмине a не тaкa.Сум дoбивaлa секaкви пoнуди ама ваква никoгaш a другaр ми беше вo прaвo ми кaжa дa гo oткaчaм a јaс се надевав декa греши aмa било бaш тaкa сепaк фала не се лутaм секoе мислење е добре дoјденo

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen