По што ќе ги паметиме 1990те?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ејјј ви текнува на оние мастикине во пластично кутивче како ролна што беа?(inlove)
А оние во розе туба? Или оние центер шок киселине? Или тетоважине double bouble?

n.b.. за Дајте музика - повеќето тогаш колку ми изгледале постаро. А сеа коа ги глеам - копиљана. Ама тоа беа времиња коа се имаше стандарден квалитет. Мислам Сарче како најмала да си стаи аватар од онаа Сарче плавана xD

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Mila Kunis

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Еххххххх, најубавите времиња, многу ми недостасуваат .:(

1. Бевме безгрижни и среќни деца.
2.Гледавме Дајте музика, Бушава Азбука,Супер ѕвезда, Во Светот на Бајките.
3.Игравме ластик, народна, расипан телефон, план, мижитатара.
4. Собирвме салфетки, пишувавме споменари.

Најубавата музика беше во тој период.
Бритни спирс ми беше омилена пејачка.

Дел од омилените песни:

Mногу ја сакав песнава.

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
Ја читам темава, ја вртам првата страна, отварам втората и се накурчив како тоа никој ги нема спомнато Нирвана :zelen Да не си ги спомнел, ќе ве пцуев по ред сите, оти не сте пишале збор-два за нив :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Saladin and The Tramp

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ја читам темава, ја вртам првата страна, отварам втората и се накурчив како тоа никој ги нема спомнато Нирвана :zelen Да не си ги спомнел, ќе ве пцуев по ред сите, оти не сте пишале збор-два за нив :zelen
Повеќето тука што пишуваат се родени од 90тите па навака, па дури во 2000та биле 10 години - уште не ја доживеаа тинејџерската епоха.

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
Повеќето тука што пишуваат се родени од 90тите па навака, па дури во 2000та биле 10 години - уште не ја доживеаа тинејџерската епоха.
True story.
Јас сум родена 90та. Ама да пишуваш за 90тите, а да не ги споменеш Нирвана е жалосно :)

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Ви текнува на серијава?
Многу се плашев од овие како мала. :)

Песнава многу ја сакав, голем хит беше тогаш.

На серијава ви текнува ?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
А оние во розе туба? Или оние центер шок киселине? Или тетоважине double bouble?

n.b.. за Дајте музика - повеќето тогаш колку ми изгледале постаро. А сеа коа ги глеам - копиљана. Ама тоа беа времиња коа се имаше стандарден квалитет. Мислам Сарче како најмала да си стаи аватар од онаа Сарче плавана xD
Ова не мене се мисли?
Ако е за мене не ја знам таа Сарче (shake)

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063

стварно како некој ги доживеал 90тите кога во 2000 имал 5 години? Како некој роден 85та да рече еј да бе 80ти беа супер, од кај знаеш? имаше 5 години тогаш. Си коментирам само без некој да се навреди :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati