Поуки за животот

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
мудар се станува со годините
заправо правопропорционално со моментите кога некој ве заебал
што поеќе заеби то сте ПОмудар
.
дека МОЖЕ се учи на грешките на другите е КАРДИНАЛНА глупост
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
прашање на АСТРОСТОПЕР
.
велат дека мажите прво гледаат потоа мислат, а жените прво мислат и чувствуваат и на крај гледаат
.
ако е така
тогаш е тотално ми е нејасно, зошто после неколку години
мажите велат- КАЈ МИ БЕА ОЧИТЕ???
а жените- КАЈ МИ БЕШЕ УМО???

само еднаш?
ами колку пати треба да се освојува? :D
мориииииииии
жена се освојува до крај на животот
 

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
otkritie na DR astrostoper
Субјективноста води кон целта, која се наоѓа таму каде вие сакате да се наоѓа.
Објективноста води секогаш кон целта, за која не сакате ниту да слушнете.
.
заправо објективноста ве води само кон неприлики
icon_smile.gif