Како може да бараш совет од нас за да даваме предлози од други искуства и од ракав заклучоци,оди на лекар не зафркавај не си дете од 8 години.Ние и најдоброто да ти го мислиме не сме компетентни да те упатуваме.Единствено ако одиш на лекар ке знаеш што е а не вака.
дај боже да ти користат советите и не ми беше цел да одмогнам,сепак ти си знаеш голем си....ние сме испитани а лекарите не сеПодобро да ми дадат совет 40 души кои имале вакво искуство, отколку некојси доктор не испитан. Ако не знаеш околу оваа сфера не коментирај, одмагаш.
дај боже да ти користат советите и не ми беше цел да одмогнам,сепак ти си знаеш голем си....ние сме испитани а лекарите не се
имај доверба овие од 8 септември се навистина добри јас паднав на работа на глава па фала богу супер сум оди одма на дежуно нема гужва ова времеЗнам какви се лекарите, подобро да не ти кажам што ми направија пред 2 години.
дај не тресете глупостиРак на штитната жлезда.
Се зафркавам.Океј? Немам појма од медицина.Можи да продолжите, а ти другар под итно на лекар.дај не тресете глупости