Потребен совет за висока температура

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Како може да бараш совет од нас за да даваме предлози од други искуства и од ракав заклучоци,оди на лекар не зафркавај не си дете од 8 години.Ние и најдоброто да ти го мислиме не сме компетентни да те упатуваме.Единствено ако одиш на лекар ке знаеш што е а не вака.

Подобро да ми дадат совет 40 души кои имале вакво искуство, отколку некојси доктор не испитан. Ако не знаеш околу оваа сфера не коментирај, одмагаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
јас имам врски во 8 септември [ поранешна воена болница] што ти треба помош кажи оди одма на дежурно таму имам добри доктори

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Подобро да ми дадат совет 40 души кои имале вакво искуство, отколку некојси доктор не испитан. Ако не знаеш околу оваа сфера не коментирај, одмагаш.
дај боже да ти користат советите и не ми беше цел да одмогнам,сепак ти си знаеш голем си....ние сме испитани а лекарите не се

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
дај боже да ти користат советите и не ми беше цел да одмогнам,сепак ти си знаеш голем си....ние сме испитани а лекарите не се

Знам какви се лекарите, подобро да не ти кажам што ми направија пред 2 години.

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
Знам какви се лекарите, подобро да не ти кажам што ми направија пред 2 години.
имај доверба овие од 8 септември се навистина добри јас паднав на работа на глава па фала богу супер сум оди одма на дежуно нема гужва ова време

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
друже ништо страшно не е ќе ти дадат некои антибиотици или нешто такво ќе се средиш за неколку дена, додека бараш совет овде, може да ти се влоши ситуацијата, пошто очигледно народниве лекови не ти помагаат како и обичните витамини и лекови што идат без рецепт. Значи не се заебавај додека не ти се искомплицирало повеќе па да го јадеш стапот. Не го заборавај она: пациентот секогаш помислува на најлошото ;) Книшката у џеб и право на лекар ;)